Η Λειτουργία της πισίνας του 1ου Ειδικού Σχολείου Πειραιά

Του Χρήστου Παπαδόπουλου

Λειτούργησε έπειτα από πολλά χρόνια η πισίνα του 1ου ειδικού δημοτικού σχολείου Καμινίων μετά και τη σημερινή επίσκεψη του δημάρχου της πόλης Γιάννη Μώραλη και της προέδρου του ΟΠΑΝ Πειραιά, Σταυρούλα Αντωνάκου. Η πισίνα ήταν για χρόνια κλειστή λόγω κατασκευαστικών προβλημάτων και ήταν αίτημα όλων να ανοίξει προκειμένου να μπορούν τα παιδιά να αθλούνται.

«Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά που είδα σήμερα χαρούμενα παιδιά να κολυμπάνε σε μια πισίνα όπου για πολλά χρόνια ήταν κλειστή λόγω προβλημάτων που παρουσίαζε. Και ακριβώς επειδή το πρόβλημα ήταν τόσο σημαντικό, ήρθαμε εδώ για να δούμε ιδίοις όμασοι την κατάσταση που βρίσκεται η πισίνα. Με πρωτοβουλία, λοιπόν, του ΟΠΑΝ και του δήμου άνοιξε η πισίνα για να μπορούν τα παιδιά να αθλούνται και να περνούν ευχάριστα την ώρα τους. Δείξαμε ότι ακόμα και σε περιόδους οικονομικής κρίσης αν υπάρχει θέληση και καλή συνεργασία μεταξύ των φορέων μπορούν να γίνουν σημαντικά πράγματα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ημέρες Θάλασσας 2019: Οι εκδηλώσεις της Πέμπτης 9 Μαΐου

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του Δήμου Πειραιά για τις “Ημέρες Θάλασσας 2019”. Αναλυτικά για αύριο Πέπμπτη 9 Μαΐου το πρόγραμμα είναι το εξής: 11:00 ART EVENT ΤΗΣ ΣΤ’ ΤΑΞΗΣ ΤΩΝ 21ΟΥ 28ΟΥ ΚΑΙ 29ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ Τα παιδιά φιλοτεχνούν έργα με τη βοήθεια των δασκάλων εικαστικών και με αφορμή τον[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *