Εθελοντική κωπηλασία σε τριήρη την Κυριακή 28 Αυγούστου

Τη δυνατότητα στους πολίτες να γίνουν ένας από τους 170 κωπηλάτες της θρυλικής τριήρους Ολυμπιάς παρέχει εκ νέου το Πολεμικό Ναυτικό διοργανώνοντας ολιγόωρο πλουν, για την Κυριακή 28 Αυγούστου και ώρα 10.00, με σημείο απόπλου/κατάπλου το Άλσος Ελληνικής Ναυτικής Παράδοσης (Τροκαντερό Παλαιού Φαλήρου).

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση του το Π.Ν. σημειώνει:  “Το Πολεμικό Ναυτικό λαμβάνοντας υπόψη την πρωτοφανή επιτυχία που σημείωσε το εγχείρημα της συμμετοχής του κοινού, την 24η Ιουλίου 2016 στο «ταξίδι» με την Τριήρη, διοργανώνει εκ νέου ολιγόωρο πλου την Κυριακή 28 Αυγούστου και ώρα 10.00, με σημείο απόπλου/κατάπλου το Άλσος Ελληνικής Ναυτικής Παράδοσης (Τροκαντερό Παλαιού Φαλήρου).

Αν θες και εσύ να γίνεις ένας από τους 170 κωπηλάτες της τριήρους ΟΛΥΜΠΙΑΣ και να βιώσεις τη ναυτική μας παράδοση σε μία μέρα γιορτής για όλους, δήλωσε συμμετοχή (ονοματεπώνυμο, ηλικία, τηλέφωνο επικοινωνίας) στην ηλεκτρονική διεύθυνση (email): plous_olympias@navy.mil.gr  Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΟΣΑ: Η απελευθέρωση των τιμών στα ξενόγλωσσα βιβλία

Tης Σταυρούλας Μίντζολη… Στο πλαίσιο της επανέναρξης των διαπραγματεύσεων με την τρόικα σχετικά με μείζονα ζητήματα, που αφορούν μεταρρυθμίσεις, με σκοπό την ενίσχυση του ανταγωνισμού, έχει τεθεί και το θέμα της απελευθέρωσης τιμών στα βιβλία. Εκτός, των αλλαγών που προωθούνται στις αγορές γάλακτος και φαρμάκων, η κυβέρνηση φαίνεται ότι κατέληξε στην[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *