Ειδήσεις εξελίξεις και νέα πάντα… στο κόκκινο

& Κόντρα στο κλίμα της εποχής, η οικογένεια Κοντέλλη – Παντελεημονίτη εγκαινιάζει μία νέα κάθετη μονάδα (φωτό). Πρόκειται για τη FORD Κοντέλλης στη Μυτιλήνη, η οποία άμεσα, υποδέχεται τους κατόχους και υποψήφιους νέους πελάτες FORD, σε νέες εγκαταστάσεις πωλήσεων και service στο 5ο χιλ. Μυτιλήνης-Καλλονής, (τηλέφωνο 22510 46965). Η Μυτιλήνη είναι ουσιαστικά το μέρος από όπου ξεκίνησε την πορεία της στην ελληνική αγορά η FORD, η οποία το 1919 ανέθεσε στον Ιωάννη Κοντέλλη την αντιπροσώπευση της αμερικανικής φίρμας στη χώρα μας. Έτσι, τα πρώτα FORD, από την Αμερική πήγαιναν πρώτα στη Μυτιλήνη, για να διατεθούν μετά στην υπόλοιπη Ελλάδα, η οποία τα επόμενα χρόνια έμαθε τα FORD με τα…μουστάκια, τα Taunus, τα Cortina και τα άλλα μοντέλα με τα οποία μεγάλωσαν αρκετές γενιές.

& Ο απολογισμός των πεπραγμένων για το οικονομικό έτος 2013 φαίνεται πως έφερε πλατιά χαμόγελα στα στελέχη του διοικητικού συμβουλίου του ομίλου BMW AG. O κύκλος εργασιών έφθασε στα 76,1 εκατ. ευρώ. Τα κέρδη ήταν 5,3 δισ. Ευρώ, τα μεγαλύτερα στην ιστορία. Συνολικά, ο όμιλος πούλησε 1,96 εκατ. οχήματα σε 140 αγορές. Εξ αυτών τα 1,66 εκατ. οχήματα ήταν BMW. Τα υπόλοιπα 305.000 ήταν MINI ενώ η Rolls Royce απέφερε πωλήσεις 3.630 μονάδων. Ο δε κλάδος της μοτοσικλέτας κατέγραψε πωλήσεις 115.200 δικύκλων.

& Η ΟΡΚΑ διοργανώνει την Κυριακή το 15ο Αθηναϊκό Ράλλυ. Είναι ένα Ράλλυ ακριβείας (Regularity) 200 χλμ. για ιστορικά αυτοκίνητα. Εκκίνηση ώρα 10:00 από το χώρο στάθμευσης του Τουριστικού Περιπτέρου Σκαραμαγκά, με κατεύθυνση προς Σκούρτα, Κλειδί, Ασωπία, Νεοχωράκι, Ερυθρές, Πύλη, Οινόη, Παλαιοχώρι, Βίλια, Πόρτο Γερμενό. Θα ακολουθήσει γεύμα. Το δικαίωμα συμμετοχής είναι 80 ευρώ. Οι συμμετοχές γίνονται δεκτές μέχρι και την Τετάρτη, στα εντευκτήρια της λέσχης στο Χαλάνδρι, Χαϊμαντά 33, τηλ. 210 67 29 420 – 6949 933 236.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ποιοι πρέπει να αλλάξουν δίπλωμα οδήγησης μέχρι 18/1

Οι κάτοχοι διπλώματος οδήγησης μοτοποδηλάτου (μέχρι 50cc), οι οποίες χορηγήθηκαν από τις Υπηρεσίες Τροχαίας της Ελληνικής Αστυνομίας, πρέπει να καταθέσουν τις άδειες οδήγησης στις αρμόδιες Υπηρεσίες Μεταφορών και Επικοινωνιών προς αντικατάσταση τους με νέο έντυπο με την υποβολή μόνο του παραβόλου της εκτύπωσης του Οι άδειες οδήγησης μοτοποδηλάτου που έχουν[…]

Περισσότερα »

Auto – Moto: Πρώτο φανάρι… πίστα (Video)

Το να πετυχαίνεις μία McLaren P1 και ένα Nissan GT-R σε δημόσιο δρόμο δεν είναι καθημερινό φαινόμενο. Τουναντίον είναι εξαιρετικά σπάνιο. Για αυτό το λόγο και ο οδηγός της Mustang που ακολουθούσε έβγαλε το κινητό του και τράβηξε ένα video το οποίο και θα δούμε. Σε αυτό McLaren P1 και[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *