ΕΛΑΣ: Φωτογραφίες της Παναγιώτας Ρούπα στη δημοσιότητα

Πέντε φωτογραφίες της καταζητούμενης συντρόφου του Νίκου Μαζιώτη, Παναγιώτας Ρούπα, έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ., κατόπιν εισαγγελικής διάταξης, αναζητώντας πληροφορίες που ενδεχομένως θα μπορούσαν να διευκολύνουν στον εντοπισμό και στη σύλληψή της.

Σε σχετική ανακοίνωσή της η Αστυνομία τονίζει ότι: “Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Εισαγγελικής Διάταξης:

-τα στοιχεία ταυτότητας της ΡΟΥΠΑ Παναγιώτας του Βίκτωρα και της Ειρήνης, γεν. 03-04-1969 στη Καλαμάτα Μεσσηνίας,

-πέντε φωτογραφίες της, από τις οποίες σε τέσσερις απεικονίζεται σε στιγμιότυπα εικόνων κλειστού κυκλώματος καμερών ασφαλείας, όπου εμφανώς έχει προβεί σε αλλαγή των εξωτερικών ατομικών χαρακτηριστικών (βαφή μαλλιών κ.λπ.) και η πέμπτη φωτογραφία, όπως αποτυπώθηκε και δημοσιοποιήθηκε μετά την αρχική της σύλληψη, την 10-04-2010.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με την σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί αφενός μεν στο να καταστεί εφικτή η σύλληψη της ανωτέρω φυγόποινης, καταδικασθείσας για κακουργήματα και πλημμελήματα, εκ δόλου και κυρίως, για εγκλήματα επιβουλής της δημόσιας τάξης, αφετέρου δε στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των διωκομένων αδικημάτων.

Ενδέχεται η ΡΟΥΠΑ Παναγιώτα να κυκλοφορεί με το υπ’ αριθμ. ΥΗΤ-2959 αυτοκίνητο, μάρκας HYUNDAI ACCENT, χρώματος ασημί, το οποίο είχε αγοράσει ο πρόσφατα συλληφθείς ΜΑΖΙΩΤΗΣ Νικόλαος, με πλαστό Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, υπό στοιχεία ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ Μιχάλης του Νικολάου και της Αρχοντίας. (Σχετικές οι από 16-07-2014 Δηλώσεις του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας)

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του συγκεκριμένου αυτοκινήτου επικεντρώνονται σε περιοχές της Αττικής, όπως τα Πατήσια, τον Άγιο Νικόλαο, τη Κυψέλη, τη Νέα Χαλκηδόνα, τη Νέα Ιωνία, τον Μαραθώνα, τη Νέα Μάκρη και το Γραμματικό, καθώς και στις περιοχές του Κιάτου και της Ακράτας Κορινθίας.

Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με το παραπάνω πρόσωπο να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 1014 και 10414 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Εν τωμεταξύ η Χριστιάνα Ρούπα, αδερφή της καταζητούμενης, καταγγέλλει με επιστολή της ότι η ίδια και η μητέρα της παρενοχλούνται τις τελευταίες μέρες από την Αστυνομία, η οποία -σύμφωνα με την ίδια- κατά της διάρκεια της έρευνας στο σπίτι τους έσπασε την πόρτα καθώς και ότι άνδρες της Ασφάλειας τις παρακολουθούν συστηματικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Αντιδράσεις φορέων για απεργία τελωνειακών στον ΟΛΘ

Όπως αναφέρουν, η απεργία έχει ως αποτέλεσμα την απόφαση των μεγάλων ναυτιλιακών εταιρειών – γραμμών για παράκαμψη της Θεσσαλονίκης ως λιμένα αφίξεως και την αύξηση των ναύλων (επίναυλοι) λόγω καθυστέρησης των πλοίων. Επίσης, σημειώνουν ότι η καθυστερημένη παραλαβή των φορτίων προς διάθεση στην αγορά και η καθυστερημένη εξαγωγή των προϊόντων[…]

Περισσότερα »

Μουζάλας: Η Πολιτεία προσπαθεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα μεταναστών

«Η ελληνική Πολιτεία θα συνεχίσει να πράττει με γνώμονα την αντιμετώπιση των προβλημάτων των ανθρώπων αυτών που γεννήθηκαν εδώ, αλλά ακόμη πατρίδα δεν έχουν», σημειώνει ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, σε μήνυμά του για τη σημερινή Διεθνή Ημέρα Μεταναστών. Πυλώνες της πολιτικής της κυβέρνησης για τους μετανάστες, συνεχίζει ο[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *