“Εμείς εγγυόμαστε την ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας”

Εμείς εγγυόμαστε την ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας δήλωσε από το βήμα της Βουλής ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης. Η Ν.Δ. δεν πρόκειται να κάνει πρόταση μομφής αυτή τη στιγμή, δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ εξερχόμενος της Βουλής. 

Το εθνικό Κοινοβούλιο έστειλε το μήνυμα που έπρεπε στην Ευρώπη και κρατάει την Ελλάδα στην πορεία που έχει χαράξει, δήλωσε μετά την ψηφοφορία ο πρόεδρος της ΝΔ Β. Μεϊμαράκης, συμπληρώνοντας ότι “η ΝΔ συμπαγής ανταποκρίθηκε σ΄ αυτή την πορεία, σ΄ αυτό το καθήκον και προχωράμε”

Υπογράμμισε ακόμη πως δεν βλέπει τον λόγο για διεξαγωγή εκλογών και τόνισε πως η ΝΔ δεν πρόκειται να κάνει πρόταση μομφής τουλάχιστον αυτή τη στιγμή, κατά της κυβέρνησης.

Νωρίτερα ο κ. Μεϊμαράκης άσκησε κριτική στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα λέγοντας ότι «είπε ψέματα στην ελληνική κοινωνία και στους βουλευτές του» και πρόσθεσε ότι είναι η ΝΔ που εγγυάται την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

“Δεν υπάρχει κανένας λόγος καθυστέρησης για το κλείσιμο της β’ αξιολόγησης”

Δεν υπάρχει, πλέον, κανένας λόγος για καθυστερήσεις στις διαπραγματεύσεις για το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης, μόνο πολιτικές σκοπιμότητες θα μπορούσαν να τις καθυστερήσουν, αλλά και αυτές φαίνεται ότι κάμπτονται και δεν θα επικρατήσουν, τόνισε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς, από τη Σταυρούπολη της Ξάνθης, στο πλαίσιο[…]

Περισσότερα »

Κουβέλης: Παραιτούμαι αναλαμβάνοντας τις προσωπικές μου ευθύνες

Ως μία κίνηση που αποδεικνύει ότι αναλαμβάνει τις προσωπικές του ευθύνες για την κάθετη υποχώρηση των εκλογικών ποσοστών της Δημοκρατικής Αριστεράς, χαρακτήρισε την πρόθεσή του να παραιτηθεί από την προεδρία της ο Φώτης Κουβέλης. Σε συνέντευξή του στον Real FM ο κ. Κουβέλης τόνισε, ότι «ήδη από το βράδυ της[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *