Εντός δύο μηνών οι μετακινήσεις των Δ. Υπαλλήλων

Συντόμευση του απαιτούμενου χρόνου μετατάξεων και αποσπάσεων των δημοσίων υπαλλήλων, μέσω της απλοποίησης των σχετικών διαδικασιών, θα επιφέρει το νέο σύστημα κινητικότητας στο Δημόσιο, που προβλέπει νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, τονίζει ο αρμόδιος αναπληρωτής υπουργός Χριστόφορος Βερναρδάκης σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Όπως αναφέρει, ο χρόνος που θα απαιτείται για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση υπαλλήλων από έναν φορέα σε έναν άλλο δεν θα υπερβαίνει τους δύο μήνες, ενώ σήμερα οι ενδιαφερόμενοι περιμένουν ακόμα και τρία χρόνια μέχρι να ικανοποιηθεί το αίτημά τους και να τοποθετηθούν σε νέα θέση.

Σύμφωνα με τον Χριστόφορο Βερναρδάκη, το νέο σύστημα θα εφαρμόζεται τρεις φορές το χρόνο, αρχής γενομένης από τον Φεβρουάριο του 2017, ενώ σημειώνει ότι διασφαλίζεται η διαφάνεια και παύουν οι πελατειακές σχέσεις, καθώς εισάγεται ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης των κενών θέσεων και ψηφιοποιούνται τα οργανογράμματα των υπηρεσιών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αττική: Κυκλοφοριακά προβλήματα από την βροχόπτωση

Πολλά προβλήματα στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου προκάλεσε το μπουρίνι που έπληξε πολλές περιοχές της Αττικής νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής. Στη λεωφόρο Κηφισού τα οχήματα σχηματίζουν ουρές χιλιομέτρων και συγκεκριμένα στο ρεύμα προς Λαμία από την Παραλιακή μέχρι την Αχαρνών και στην κάθοδο από Κηφισιά μέχρι Νέα Φιλαδέλφεια.[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *