ΕΟΠΥΥ: Hλεκτρονικός φάκελος υγείας ασφαλισμένων

Την έναρξη του ηλεκτρονικού φακέλου υγείας των ασφαλισμένων του ΕΟΠΥΥ ανακοίνωσαν σε συνέντευξη Τύπου ο υπουργός Υγείας, Μάκης Βορίδης, και ο πρόεδρος του οργανισμού Δημήτρης Κοντός. Ο ηλεκτρονικός φάκελος υγείας θα περιλαμβάνει όλες τις ιατρικές κινήσεις των ασφαλισμένων και πρόσβαση στα δεδομένα θα έχουν ελάχιστα στελέχη του υπουργείου και του Οργανισμού. Από τις αρχές του 2015, θα είναι έτοιμη και η κάρτα υγείας για τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥ στην οποία θα περιλαμβάνονται όλα τα ιατρικά και ασφαλιστικά στοιχεία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πειραιάς: Σύλληψη 52χρονου για πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα

Στη σύλληψη ενός 52χρονου Βούλγαρου που κατασκεύαζε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα (διαβατήρια, ταυτότητες) σε εξοπλισμένο εργαστήριο σε οικία στον Πειραιά, προχώρησε η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Περισσότερα »

Αλλαγές στα διόδια της “Ιονίας οδού” και του “Ε65”

Της Κωνσταντίνας Πετούση… Στο πλαίσιο αναθεώρησης των συμβάσεων παραχωρήσεων αυτοκινητοδρόμων το υπ. Υποδομών ανακοίνωσε συμφωνία αλλαγών για δύο από τις πέντε παραχωρήσεις στην “Ιονία οδό” και τον “Ε65” που διασχίζουν την κεντρική Ελλάδα.  «Με την άσκηση αποτελεσματικής πολιτικής στις δημόσιες υποδομές οφείλουμε να προχωρήσουμε σε θεσμικές αλλαγές που θα ασφαλίσουν[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *