Επίσκεψη Θοδωρή Δρίτσα στο Τζάνειο Νοσοκομείο

Το Τζάνειο Νοσοκομείο επισκέφθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Θοδωρής Δρίτσας. Ο επικεφαλής του συνδυασμού ¨Λιμάνι της Αγωνίας, Πειραιάς η πόλη μας’’ συναντήθηκε με τους εργαζόμενους, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και τη διοίκηση του νοσοκομείου. Ο κ. Δρίτσας συνοδευόταν από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και γιατρούς, Παναγιώτη Βουτυράκο, Γιώργο Ντουνιά, Κώστα Σουμάκη αλλά και από τους Ελένη Σταματάκη, Δημήτρη Γκερλέ, Ηλία Τζαννετουλάκο, Καλλιόπη Δαρμή, Ειρήνη Γαβαλλά, Αναστασία Φραντζεσκάκη, Κώστα Κιμπιζή και Κατερίνα Σταύρου.

Ο Θοδωρής Δρίτσας ενημερώθηκε για τα προβλήματα υποχρηματοδότησης, παρόλη την αυξημένη κίνηση του νοσοκομείου, την υποστελέχωση του παιδιατρικού τμήματος, καθώς και τη σημαντική καθυστέρηση στην υλοποίηση προγραμμάτων ανακαίνισης  της κτιριακής  υποδομής του νοσοκομείου. Επισημάνθηκε επίσης το χρόνιο πρόβλημα της ανεπαρκούς κάλυψης της υγειονομικής περίθαλψης του πειραϊκού πληθυσμού.

Ο Θοδωρής Δρίτσας, μετά το πέρας της συνάντησης, δήλωσε:

‘’Στον Πειραιά είμαστε υπερήφανοι για το Τζάνειο νοσοκομείο μας, αλλά και για το άλλο μεγάλο νοσοκομείο, το Μεταξά. Είναι νοσοκομείο λαϊκό και ταυτόχρονα υψηλού επιστημονικού κύρους. Δεν είμαστε όμως διόλου υπερήφανοι για την πολύχρονη και διαρκώς εξελισσόμενη υποβάθμισή του, εξαιτίας των πολιτικών του μνημονίου στο χώρο της υγείας. Δηλώνουμε και αναλαμβάνουμε την ευθύνη της δήλωσής μας ότι η νέα δημοτική αρχή θα πρωτοστατήσει στον αγώνα για τη διάσωση του Τζανείου, την αναβάθμισή του και τη λειτουργική του σχέση με την πόλη. Θα υλοποιήσουμε ένα σχέδιο στοχευμένης συνεργασίας Δήμου Πειραιά και Νοσοκομείου και θα σταθούμε αρωγοί και συμπαραστάτες στους αγώνες των γιατρών, των νοσηλευτών, του διοικητικού και εργατικού προσωπικού και στις προσπάθειες της διοίκησης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πειραιάς: Εντατικοί οι έλεγχοι στην αγορά ενόψει Πάσχα

Εντατικούς ελέγχους σε όλα τα σημεία παραγωγής, διακίνησης και εμπορίας τροφίμων, ειδικότερα εκείνων που παραδοσιακά τις ημέρες του Πάσχα παρουσιάζουν αυξημένη ζήτηση, πραγματοποιεί η Περιφερειακή

Περισσότερα »

ΚΕΔΕ: ΝΑΙ στη συνέχιση της διαπραγμάτευσης ΟΧΙ στο δημοψήφισμα

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ κατά τη έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποιηθηκε την Τρίτη με θέμα τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος κατέληξε ομόφωνα, επί των παρόντων, στο ακόλουθο ψήφισμα, το οποίο θα παραδοθεί από τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γιώργο Πατούλη και το Προεδρείο στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στις 6.30 το απόγευμα. Αναλυτικά[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *