Επίσκεψη του Π. Καμμένου σε στρατιωτικούς σχηματισμούς

Το Αεροπορικό Κέντρο Ελέγχου που δίνει τη δυνατότητα να ελέγχεται το σύνολο των αεροπορικών δυνάμεων της χώρας και εδρεύει πλέον στο στρατηγείο στο Κουτσόχερο εγκαινίασε, σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ο οποίος επισκέφθηκε παράλληλα, την 1η Στρατιά στην Λάρισα, το ΑΤΑ, την 110 ΠΜ και το Ευρωπαϊκό Στρατηγείο.

Όπως ανέφερε δε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους, «η Λάρισα αποτελεί για τις Ένοπλες Δυνάμεις ένα δεύτερο Πεντάγωνο, ένα δεύτερο Στρατηγείο και θα παραμείνει έτσι».

Παράλληλα ανακοίνωσε την επαναδημιουργία μονάδας ΜΟΜΑ στην Λάρισα, μετά από εκείνες που θα δημιουργηθούν στο Λουτράκι και στην Μακεδονία και εκτίμησε ότι η πρώτη μονάδα ΜΟΜΑ θα είναι έτοιμη μέσα στο επόμενο εξάμηνο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Προσδοκίες για δόση έως 11 δισ. και… waiver

Δρομολογούνται οι αποφάσεις στο σημερινό EwG που θα προετοιμάσει το αυριανό Eurogroup. Οι προσδοκίες της Αθήνας και η διχογνωμία για το χρέος. Ποιες είναι οι αλλαγές της τελευταίας στιγμής στο νομοσχέδιο με τους έμμεσους φόρους. Ξεκλείδωμα δόσης έως και 11 δισ. ευρώ στη βάση ολοκλήρωσης της πρώτης αξιολόγησης και άρση[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *