ΕΠΑΠ: Hμερίδα με θέμα “Η εξελικτική διαδρομή του παιδιού από τη Φιλοξενία στην Οικογένεια”

Η Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά «O Καλός Ποιμήν», διοργανώνει ημερίδα με θέμα: «Η εξελικτική διαδρομή του παιδιού από τη Φιλοξενία στην Οικογένεια: Πρόληψη, παρέμβαση και αντιμετώπιση των  ψυχικών  παθογενειών του παιδιού» , την Τετάρτη 18 Μαΐου και ώρα 09:30 – 14:30 στον Πειραϊκό Σύνδεσμο Πειραιά, επί της οδού Καραΐσκου 104 στον Πειραιά.

Κύρια πρόθεσή  της ΕΠΑΠ παραμένει η συνεχής κατάρτιση, εκπαίδευση και επιμόρφωση του μόνιμου και εθελοντικά απασχολούμενου προσωπικού της καθώς και των προσώπων της οικογένειας, φυσικής ή ανάδοχης, των παιδιών μας. Ώς εκ τούτου, έγκριτοι επιστήμονες του χώρου της ψυχικής υγείας συμβάλλουν στο έργο της με την παρουσία τους, η οποία  χαρακτηρίζεται πολύτιμη και αναγκαία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολιτιστική ατζέντα : Οι εκδηλώσεις και οι νέες ταινίες

Από την Κατερίνα Παπαγεωργίου……. Οι πιο σημαντικές πολιτιστικές εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί για σήμερα.Θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, παρουσιάσεις βιβλίων, νεες ταινίες… Στο Ιδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη στον Πειραιά για σήμερα έχει προγραμματιστεί εσπερίδα με θέμα “Από το σχολείο στην κοινωνία:η ένταξη των παιδιών με αυτισμό στην Ελλάδα και η πρόκληση της καλής[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *