Επεισόδια στο Πολυτεχνείο και Στουρνάρη

Επεισόδια είναι σε εξέλιξη αυτήν την ώρα γύρω από το Πολυτεχνείο και ειδικότερα στην οδό Στουρνάρη.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν, λίγο πριν τις 9 το βράδυ, όταν ομάδα νεαρών που συμμετείχε σε πορεία αντιεξουσιαστών, κατευθύνθηκε προς τα Εξάρχεια και μόλις έφτασε στο Πολυτεχνείο έβαλε φωτιές σε κάδους απορριμμάτων στην οδό Στουρνάρη και στην οδό Τοσίτσα.

Η πορεία, στην οποία συμμετείχαν περίπου 1.000 άτομα, ξεκίνησε από τα Προπύλαια έφθασε στη Βουλή και στη συνέχεια οι αντιεξουσιαστές κατέβηκαν προς την Ομόνοια.

Εκεί αποσπάστηκε η ομάδα που προχώρησε προς το Πολυτεχνείο, η οποία αφού έσπασε στα Χαυτεία την τζαμαρία ενός αρτοποιείου, ξεκίνησε τα επεισόδια στην οδό Στουρνάρη.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, οι νεαροί έχουν κάψει τουλάχιστον 4 αυτοκίνητα, ενώ κλειστή παραμένει η οδός Πατησίων.

Στο σημείο υπάρχουν αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες παραμένουν σε σχετικά απόσταση, χωρίς να υπάρχει εμπλοκή με τους ταραξίες, ωστόσο έχει γίνει χρήση χημικών για να τους απωθήσουν κατά τη διάρκεια επιθέσεων που δέχονται με πέτρες και βόμβες μολότοφ.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΣΕΕ Τοποθέτηση στο διάλόγο με το Υπ. Εργασίας

Στη τριμερή συνάντηση του Υπουργού Εργασίας  Π. Σκουρλέτη με τους εργοδοτικούς και εργατικούς φορείς (ΓΣΕΕ, ΣΕΒ, ΕΣΕΕ, ΓΣΕΒΕΕ, ΣΕΤΕ) έγινε εκτενής διάλογος στα 20 σημεία της σχετικής επιστολής. Το Νομοσχέδιο για την επαναφορά των ελεύθερων συλλογικών διαπραγματεύσεων σε όλο το φάσμα των συμβάσεων εργασίας, αφού ολοκληρωθεί, πρόκειται να κατατεθεί στη[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *