Επικίνδυνη εξέλιξη η συμμετοχή στον πόλεμο κατά του Ισλαμικού Κράτους

Επικίνδυνη εξέλιξη συνιστά η συμμετοχή της Ελλάδας στη διεθνή συμμαχία κατά του «Ισλαμικού Κράτους» σύμφωνα με το ΚΚΕ, το οποίο προβλέπει περαιτέρω εμπλοκή της χώρας μας στους σχεδιασμούς των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ.

Όπως επισημαίνει το ΚΚΕ, το «Ισλαμικό Κράτος» και οι λεγόμενοι «τζιχαντιστές» αποτελούνται από δυνάμεις οι οποίες στηρίχτηκαν και εξοπλίστηκαν από ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ για να προωθήσουν τα γεωπολιτικά τους σχέδια σε Ιράκ, Συρία, Λιβύη και αλλού και σήμερα αξιοποιούνται ως πρόσχημα νέων επεμβάσεων και πολέμων.

«Η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ αναλαμβάνει τεράστιες ευθύνες για την εμπλοκή της χώρας μας σ’ αυτούς τους επικίνδυνους σχεδιασμούς που όχι μόνο δεν υπηρετούν τα συμφέροντα του ελληνικού λαού, αλλά επιπλέον τον εκθέτουν στον κίνδυνο νέων περιφερειακών συγκρούσεων, ακόμη και ενός πιο γενικευμένου πολέμου», υποστηρίζει το ΚΚΕ υπογραμμίζοντας πως «ο ελληνικός λαός και η νεολαία χρειάζεται να δυναμώσουν την πάλη τους ενάντια στην εμπλοκή της Ελλάδας στα ιμπεριαλιστικά πολεμικά σχέδια, για την έξοδο της χώρας από το ΝΑΤΟ και τους άλλους οργανισμούς που αιματοκυλούν τους λαούς για τα συμφέροντα του κεφαλαίου».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνεχίζεται η δίκη για την ΧΑ

Η πρόεδρος του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας Μαρία Λεπενιώτη, θα κηρύξει την έναρξη της δεύτερης μέρας της διαδικασίας για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Μία δίκη, που όπως είναι γνωστό, εν μέσω αντιδράσεων ξεκίνησε στη δικαστική αίθουσα των γυναικείων φυλακών του Κορυδαλλού. Αύριο -και αφού νομιμοποιηθεί και τυπικά η[…]

Περισσότερα »

Στην Ελλάδα για επενδύσεις ο Κινέζος πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ

Ελλάδα και Κίνα αναμένεται να υπογράψουν σημαντικές διακρατικές συμφωνίες. Επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα από σήμερα και έως τις 12 Νοεμβρίου πραγματοποιεί ο Πρόεδρος της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας κ. Σι Τζινπίνγκ μετά από πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου. Ελλάδα και Κίνα αναμένεται να υπογράψουν σημαντικές διακρατικές συμφωνίες.[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *