«Ημέρες Θάλασσας 2016»: Προβολές ελληνικών ταινιών στην πλ. Κανάρη

Στο πλαίσιο του εορτασμού «Ημέρες Θάλασσας 2016» και με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά (Ο.Π.Α.Ν.) πραγματοποιούνται αύριο, Παρασκευή 20 Μαΐου, στις 21:00, οι προβολές δύο ελληνικών ταινιών της finos film, στην πλατεία Κανάρη, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Υπενθυμίζεται, ότι από τις 20:00-23:00 διεξάγεται το διαδραστικό, hightech παιχνίδι «The Urban Game» (Beta), στον αρχαιολογικό χώρο των Νεώσοικων της Ζέας, στη συμβολή Ακτής Μουτσοπούλου και Σηραγγείου.

Επίσης, την ίδια ημέρα στις 22:00 έχει προγραμματιστεί Dj set από τους ΤHEODORE LIVE και M. CHRISTOU, στην οδό Φίλωνος 131, Τρούμπα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λάθη στην εκλογική διαδικασια που μπορεί να προκύψουν

Κατά την αναγνώριση των εκλογέων είναι ενδεχόμενο να διαπιστωθούν για ορισμένους εκλογείς ασυμφωνίες, εξαιτίας λαθών ή άλλων αιτίων, μεταξύ των στοιχείων τους στον εκλογικό κατάλογο και αυτών της αστυνομικής ή υπηρεσιακής τους ταυτότητας. α) Στις περισσότερες περιπτώσεις είναι δυνατή η εξακρίβωση της πραγματικής ταυτότητας των εκλογέων με αντιπαραβολή όλων των[…]

Περισσότερα »

Fund managers: Στρέφονται στις τράπεζες και την Ευρώπη

Οι διαχειριστές κεφαλαίων έχουν αυξήσει τις θέσεις τους σε μετρητά στο υψηλότερο επίπεδο από τον Ιούλιο του 2012, λίγο πριν – δηλαδή – την αρχή του ράλι των διεθνών αγορών μετά την υπόσχεση του Μάριο Ντράγκι, ότι η ΕΚΤ θα κάνει “ό,τι χρειαστεί” για να στηρίξει το ευρώ. Παράλληλα εμφανίζονται[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *