Η Γενική Συνέλευση της HELMEPA και το νέο Δ.Σ.

Την Παρασκευή, 22 Απριλίου η εταιρεία CERES φιλοξένησε την 34η Τακτική Γενική Συνέλευση της HELMEPA και δεξιώθηκε τα Μέλη της στους ίδιους χώρους όπου ιδρύθηκε πριν από 34 χρόνια.

Προήδρευσε ο Δρ Ι. Κούστας, με Γραμματείς τους κ.κ. Σ. Βλάχο, της CARRAS (Hellas) SA και Μ. Γαβριήλ, της DIANA SHIPPING SERVICES SA. Ευχαρίστησε τους συναδέλφους του στο Διοικητικό Συμβούλιο, τον Γενικό Διευθυντή και τα στελέχη της Γραμματείας καθώς και όλα τα Μέλη για την άψογη συνεργασία τους. «Το μήνυμα της HELMEPA» είπε «αν και βαθιά ριζωμένο στην Ελληνική ναυτιλιακή κοινότητα πρέπει να διαδοθεί ευρύτερα». Μίλησε για τις δράσεις του 2015 τονίζοντας τη σημασία της απόκτησης του Προσομοιωτή Γέφυρας, ευγενική προσφορά του Εταιρικού Μέλους DNVGL.

Η Συνέλευση ενέκρινε ομόφωνα τα πεπραγμένα του 2015 που παρουσίασε ο Γενικός Διευθυντής, κ. Δ. Κ. Μητσάτσος, ο οποίος προσέφερε στον απερχόμενο Πρόεδρο Δρα Κούστα το θυρεό της HELMEPA εκφράζοντας την εκτίμηση όλων για την επιτυχημένη θητεία του και την προώθηση της Ένωσης με καινοτόμες πρωτοβουλίες. Ο Δρ Κούστας τόνισε πως θα παραμείνει αρωγός στις προσπάθειες του νέου Συμβουλίου καθώς η HELMEPA «είναι το κοινωνικό πρόσωπο της ναυτιλίας μας».

Η Γ. Συνέλευση έκλεισε με μυστική ψηφοφορία για την ανάδειξη 15μελούς Διοικητικού Συμβουλίου, το οποίο συνήλθε σε Σώμα με την εξής σύνθεση:

Πρόεδρος                          Δρ Γεώργιος Γράτσος

Αντιπρόεδρος                   Ιωάννης Ξυλάς

Γενικός Γραμματέας         Δημήτριος Λεμονίδης

Ειδική Γραμματέας           Ειρήνη Νταϊφά

Ταμίας                                Νικόλαος Μπαφαλούκος

Αναπληρωτής Ταμίας      Μιχάλης Δαλακούρας

Παναγιώτης Ζαχαριάδης

Ιωάννης Ιωαννίδης

Δρ Ιωάννης Κούστας

Αικατερίνη Λω

Διαμαντής Μανός

Δημήτριος Ματθαίου

Αριστείδης Πίττας

Ιωάννης Χαλάς

Μιχαήλ Χανδρής

Αναπληρωματικά Μέλη:  Γαβριήλ Ανδρέου και Ευάγγελος Αυλωνίτης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πύρινος εφιάλτης στη Χίο – Έξι τραυματίες με εγκαύματα

Μάχη με τις φλόγες εξακολουθούν να δίνουν εναέριες και επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις στη βόρεια Χίο, όπου από τα ξημερώματα έχουν ξεσπάσει φωτιές που απείλησαν το χωριό Σιδηρούντα, με συνέπεια μάλιστα να τραυματιστεί σοβαρά μία γυναίκα, η οποία υπέστη εγκαύματα σε όλο της το σώμα. Ο αντιπεριφερειάρχης Χίου, Σταμάτης Κάρμαντζης, μιλώντας[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *