“Η Δημοκρατία δεν συνδέεται με πρόσκαιρες οικονομικές δυσκολίες”

Η Κ.Εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, με αφορμή την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την επέτειο του Πολυτεχνείου, δήλωσε: Όσοι εξακολουθούν να αμφιβάλλουν για την άποψη του κ. Τσίπρα για τη Δημοκρατία, δεν έχουν παρά να διαβάσουν την προσβλητική για το κοινοβουλευτικό μας πολίτευμα ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Δηλητηριάζουν την πολιτική ζωή του τόπου, συνδέοντας τον αυταρχισμό με την τήρηση των ψηφισμένων από το Κοινοβούλιο νόμων”.

Παράλληλα η κ. Βούλτεψη σημείωσε: “Νοθεύουν το μήνυμα του αντιδικτατορικού αγώνα, στον οποίο έλαβε μέρος με ομοψυχία το σύνολο του ελληνικού λαού, ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης. Η Δημοκρατία έχει εδραιωθεί στην πατρίδα μας, δεν συνδέεται με πρόσκαιρες οικονομικές δυσκολίες και αποτελεί κτήμα όλων των Ελλήνων και όλων των Ελληνίδων. Αυτοί που την αμφισβητούν, περιφρονούν το δημοκρατικό φρόνημα όλων των Ελλήνων”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μητσοτάκης: Βέτο για τη Λιβύη εάν δεν ανακληθεί η συμφωνία με την Τουρκία

Δεν έδειξε γενναιότητα ο κ. Τσίπρας σχετικά με την επιλογή της κ. Σακελλαροπούλου, τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΑLPHA. 

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *