Η ισχύς εν τη ενώσει στους Δήμους της N. Αττικής (video)

Το ρητό «Η ισχύς εν τη ενώσει» επιδιώκουν να κάνουν πράξη οι τοπικοί άρχοντες των Νοτίων παραθαλάσσιων Δήμων της Αττικής με απώτερο στόχο να ενωθούν σε ένα ενιαίο και συμπαγές μέτωπο.

Ο στόχος προφανής: η δημιουργία Διαδημοτικού φορέα που δεν θα προωθεί μόνο αθλητικά ή πολιτιστικά γεγονότα αλλά και θα παρεμβαίνει σε ζητήματα που αφορούν στην καθημερινότητα του πολίτη όπως συγκοινωνίες ή καθαριότητα και ακόμη δε στην ανάπτυξη του παραλιακού μετώπου, φιλόδοξο σχέδιο που τελευταία επεξεργάζονται πρωτοκλασάτα υπουργεία της Κυβέρνησης.

Σύμφωνα με το Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου Διονύση Χατζηδάκη η συγκεκριμένη ιδέα εξετάζεται θετικά και από τους υπόλοιπους Δημάρχους όπως του Πειραιά, της Γλυφάδας, Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης και του Αλίμου, ενώ αντίστοιχα σε δηλώσεις του στο «Κανάλι Ένα 90,4» ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης ανέφερε ότι υπάρχουν πολλά θέματα που χρίζουν συνεργασίας με τους άλλους παραθαλάσσιους Δήμους  δηλαδή η καθαριότητα, οι συγκοινωνίες, η ανάπτυξη παραλιακού μετώπου.

Συγκεκριμένα ο κ. Μώραλης τόνισε: «Είχαμε μιλήσει και προηγουμένως με τον κ. Χατζηδάκη και τους άλλους δημάρχους. Μπορούμε να συνεργαστούμε σε πλήθος θεμάτων. Από τα πιο εύκολα θα έλεγα με εισαγωγικά όπως είναι τα αθλητικά και τα πολιτιστικά δρώμενα αλλά και σε θέματα μεγαλύτερης ουσίας όπως το παραλιακό μέτωπο, το κυκλοφοριακό, η καθαριότητα».

Σύμφωνα με τον κ. Μώραλη: «Είμαστε Δήμοι με πολλά κοινά χαρακτηριστικά με σπουδαιότερο τη θάλασσα και μπορούμε να έχουμε μία διαρκή συνεργασία και νομίζω πως θα το κάνουμε… Έχουμε μαζί μας έναν πολύ έμπειρο Δήμαρχο (σ.σ. τον κ. Χατζηδάκη) και με τη συνέργεια όλων εμάς των νεότερων μπορούμε να πετύχουμε πολλά προς όφελος των κατοίκων των Δήμων μας».

Λ. δ. Θ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Β. Μιχαλολιάκος: “Τα δικαστήρια θα μείνουν στον Πειραιά!”

Να σταματήσει κάθε σκέψη και να «απεξαρτηθεί» από κάθε δέσμευση ώστε να μετεγκατασταθούν τα δικαστήρια του Πειραιά στο κτίριο της Ραλλείου ζητεί ο δήμαρχος της πόλης Βασίλης Μιχαλολιάκος από τον υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου.  Μιλώντας στο Κανάλι 1 ο κος Μιχαλολιάκος κάλεσε τον υπουργό Δικαιοσύνης να μην εκθέτει με την[…]

Περισσότερα »

Η υποδοχή του Ολυμπιακού στη Λέσβο (Video)

Δείτε στο βίντεο, που ετοίμασε το επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού στο You Tube (Olympiacos TV),την εντυπωσιακή υποδοχή που επεφύλαξαν στην αποστολή της ομάδας εκατοντάδες ερυρόλευκοι φίλαθλοι χθες το βράδυ στο αεροδρόμιο «Οδυσσέας Ελυτης» της Μυτιλήνης. Η νύχτα έγινε …ημέρα από τα βεγγαλικά ενώ οι ιαχή ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ακούστηκε ως τον… Πειραιά.[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *