Η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης

Εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης Πειραιά, πραγματοποιείται την Πέμπτη στις 19:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Πειραιά.

Θα μιλήσουν ο Θανάσης Παφίλης, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος, η Ελπίδα Παντελάκη, υποψήφια δήμαρχος Πειραιά και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και ο Βαγγέλης Μαρούπας, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής της ΚΟ Αττικής και Γραμματέας της ΤΕ Πειραιά του ΚΚΕ.

Η Κομματική Οργάνωση Πειραιά τονίζει: “Ψήφισε με βάση τα αληθινά, τα ταξικά σου συμφέροντα. Ψήφισε κόντρα σ’ αυτούς που λεηλατούν τη ζωή και τα όνειρά σου. Τους τραπεζίτες, τους εφοπλιστές, τους βιομηχάνους, τους μεγαλεμπόρους και τους μεγαλοεργολάβους. Ψήφισε τη Λαϊκή Συσπείρωση. Είναι εγγύηση ενάντια στα επιχειρηματικά συμφέροντα, αταλάντευτα στην υπεράσπιση των λαϊκών δικαιωμάτων. Ψήφισε για να δυναμώσει η δική σου φωνή κόντρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τις κυβερνήσεις της”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πρόγραμμα επιδότησης για την ίδρυση νέων Δημοτικών Βρεφονηπιακών Σταθμών

Το πρόγραμμα επιδότησης από εθνικούς πόρους της ίδρυσης και λειτουργίας νέων δημοτικών βρεφονηπιακών σταθμών ανέλυσε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, σε συνάντηση που είχε με δημάρχους και εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης. Συμφωνα με την κ. Φωτίου, μετά από εξέταση των στοιχείων του προγράμματος «Εναρμόνιση επαγγελματικής με οικογενειακή ζωή»[…]

Περισσότερα »

Στα γραφεία της ΕΣΚΑΝΑ ο Ιωσήφ Βουράκης

Στα γραφεία της ΕΣΚΑΝΑ βρέθηκε ο Ιωσήφ Βουράκης καθώς ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά συναντήθηκε με το προεδρείο της Ένωσης, προεξάρχοντος του προέδρου κου Παλλάτου.Αμφότερες οι πλευρές προχώρησαν σε μία εποικοδομητική συζήτηση, καθώς ο ίδιος ο Ιωσήφ Βουράκης είναι ένας άριστος γνώστης της πειραϊκής αθλητικής πραγματικότητας και δη στον τομέα του[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *