«Η ρύθμιση των 100 δόσεων είναι μέσα στη λίστα…»

«Η ρύθμιση των 100 δόσεων είναι μέσα στη λίστα» δήλωσε σε πρωινή εκπομπή ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας, εκτιμώντας ότι το μέτρο «δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα» καθώς «δεν προκαλεί δημοσιονομικό κενό». Οποιοδήποτε “όχι” από τους δανειστές πρέπει να αιτιολογηθεί στη βάση των όσων έχουν συμφωνηθεί, πρόσθεσε ο κ. Μάρδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το tweet του Γ. Βαρουφάκη για το Δημοψήφισμα

Με μήνυμά  του στο tweeter o Έλληνας υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης εξηγεί το βασικό λόγο της απόφασης για το Δημοψήφισμα υπογραμμίζοντας πως η Δημοκρατία στην Ευρωζώνη χρειαζόταν μία τονωτική ένεση… και η απόφαση της κυβέρνησης αυτό έκανε! Ωστόσο ο υπουργός και ο ίδιος αναρωτιέται(;) πόσο ριζοσπαστικό ακούγεται αυτό το εγχείρημα.

Περισσότερα »

Πρόστιμα αντί για λουκέτα σε 11 κατηγορίες επαγγελμάτων

Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η απόφαση της υφυπουργού Οικονομικών Κατερίνας Παπανάτσιου με την οποία προσδιορίζονται οι κατηγορίες των επαγγελμάτων για τους οποίους αντί του μέτρου της αναστολής λειτουργίας για μη έκδοση αποδείξεων θα επιβάλλονται πρόστιμα. .Οι κατηγορίες αυτές όπως προκύπτει από την απόφαση είναι οι ακόλουθες: – Ιατροί και[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *