Η σχέση σας με τον/την σύντροφο σας θα είναι μακροχρόνια; (2ο Μέρος)

Γράφει η Μαΐρα

Ο αριθμός ψυχής είναι ο αριθμός της επιθυμίας της καρδιάς.

 Αν θέλετε κάποιον για να είναι σύντροφος σε όλη σας τη ζωή, διαλέξτε κάποιον που να έχει ίδιο αριθμό ψυχής με εσάς.  Όταν έχετε ίδιο Αριθμό Ψυχής δημιουργείτε μια μακροχρόνια σχέση αγάπης και μολονότι άλλες περιστάσεις μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα, ο δεσμός θα εξακολουθεί να υπάρχει γιατί η σύνδεση ανάμεσα σε τέτοια άτομα είναι πνευματική.

Υπολογίζεται από τα φωνήεντα του ονόματος και του επιθέτου σας.  Προσθέστε αυτούς τους δύο αριθμούς που προκύπτουν και κάντε αναγωγή σε μονοψήφιο.

Πίνακας γραμμάτων:

1    2    3    4    5    6    7    8    9

Α   Β   Γ   Δ    Ε     –    Ζ    Η   Θ

Ι   Κ   Λ   Μ   Ν   Ξ    Ο    Π

Ρ   Σ   Τ   Υ   Φ   Χ     Ψ    Ω

Άθροισμά φωνηέντων μικρού ονόματος+ Άθροισμά φωνηέντων επωνύμου= Αριθμός Ψυχής

Αριθμός Ψυχής «4»

Κάθε αριθμός ψυχής «4» θέλει να αντιμετωπίζει τη ζωή οργανωμένα και πρακτικά.  Αγαπά την ατζέντα του, βάζει όρια και γνωρίζει εκ των προτέρων πως θα κινηθεί σε μια κατάσταση.

Στα επαγγελματικά του συνεργάζεται άψογα με τους συναδέλφους του.

Στα συναισθηματικά προτιμά να κρατά απόσταση και να μην δημιουργεί στενούς δεσμούς.  Μπορεί να μην φαίνεται ρομαντικός, να προγραμματίζει ένα δείπνο, αρκετό καιρό πριν,  όμως το αποτέλεσμα από την οργάνωση είναι διασκεδαστικό και σαγηνευτικό.

Αριθμός Ψυχής «5»

Η πρώτη και κύρια επιθυμία του «5» είναι η ελευθερία από περιορισμούς.  Έχει μεγάλο πάθος για ταξίδια.  Δεν αντέχει να νιώθει παγιδευμένος και εγκλωβισμένος στην ρουτίνα.

Στα ερωτικά είναι αισθησιακός απολαυστικός και έντονα σεξουαλικός.  Κάντε τον να νιώσει ποικιλία στην σχέση!

Αριθμός Ψυχής «6»

Τα πράγματα που αγαπά περισσότερο το «6»είναι η ομορφιά, η αρμονία και η οικογένεια.  Θέλει να φροντίζει και να προστατεύει την οικογένεια του.  Στα προσωπικά του είναι ιδεαλιστής αλλά και ρομαντικός παράλληλα.  Η αγάπη του είναι βαθειά και οδηγεί στην δέσμευση και στο γάμο.  Μην διανοηθείτε να κάνετε περιστασιακή σχέση μαζί του.

πηγή: maira.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γυρίστε σελίδα στις συνήθειες σας και ξεκινήστε μία καινούργια ζωή…

Της Κατερίνας Παπαγεωργίου… Γυρίστε σελίδα στις συνήθειες σας και ξεκινήστε μια καινούργια ζωή περισσότερο υγιεινή και με λιγότερο άγχος. Αν μείνετε σταθεροί στην απόφαση σας, σίγουρα θα τα καταφέρετε! Κόψτε το κάπνισμα Είναι γνωστό, πως το κάπνισμα οδηγεί σε πολλές σοβαρές και συχνά θανατηφόρες αρρώστιες, συγκεκριμένα κάθε τσιγάρο αφαιρεί κατά[…]

Περισσότερα »

Στην Κρήτη η θαλαμηγός του σεΐχη ιδιοκτήτη της Μάντσεστερ Σίτι

Η πολυτελής θαλαμηγός «Topaz» που ανήκει στον σεΐχη Mansour Βin Zayed Al Nahyan, ιδιοκτήτη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Μάντσεστερ Σίτι, κατέπλευσε το πρωί στο ενετικό λιμάνι των Χανίων. Το πολυτελές σκάφος, λόγω του μεγέθους αλλά και για λόγους ασφαλείας, δεν προσέγγισε την κεντρική προβλήτα του λιμανιού αλλά παρέμεινε στα ανοικτά[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *