Η σχέση σας με τον/την σύντροφο σας θα είναι μακροχρόνια; (1ο Μέρος)

Γράφει η Μαΐρα

Ο αριθμός ψυχής είναι ο αριθμός της επιθυμίας της καρδιάς.

Αν θέλετε κάποιον για να είναι σύντροφος σε όλη σας τη ζωή, διαλέξτε κάποιον που να έχει ίδιο αριθμό ψυχής με εσάς.  Όταν έχετε ίδιο Αριθμό Ψυχής δημιουργείτε μια μακροχρόνια σχέση αγάπης και μολονότι άλλες περιστάσεις μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα, ο δεσμός θα εξακολουθεί να υπάρχει γιατί η σύνδεση ανάμεσα σε τέτοια άτομα είναι πνευματική.

Η σχέση σας με τον/την σύντροφο σας θα είναι μακροχρόνια;

Ο αριθμός ψυχής είναι ο αριθμός της επιθυμίας της καρδιάς.  Αν θέλετε κάποιον για να είναι σύντροφος σε όλη σας τη ζωή, διαλέξτε κάποιον που να έχει ίδιο αριθμό ψυχής με εσάς. Όταν έχετε ίδιο Αριθμό Ψυχής δημιουργείτε μια μακροχρόνια σχέση αγάπης και μολονότι άλλες περιστάσεις μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα, ο δεσμός θα εξακολουθεί να υπάρχει γιατί η σύνδεση ανάμεσα σε τέτοια άτομα είναι πνευματική. Υπολογίζεται από τα φωνήεντα του ονόματος και του επιθέτου σας. Προσθέστε αυτούς τους δύο αριθμούς που προκύπτουν και κάντε αναγωγή σε μονοψήφιο.

Πίνακας γραμμάτων:

1  2  3  4  5  6  7 8 9

Α Β Γ Δ Ε –  Ζ Η Θ

Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π

Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω

Άθροισμά φωνηέντων μικρού ονόματος + Άθροισμά φωνηέντων επωνύμου= Αριθμός Ψυχής

Αριθμός Ψυχής «1»

 Ο αριθμός ψυχής «1» θέλει κυρίως να ηγείται και σε μερικές περιπτώσεις να ελέγχει. Ενοχλείται όταν του δίνουν διαταγές. Είναι ισχυρογνώμον, ξεροκέφαλος, φιλόδοξος, ανεξάρτητος. Από τον/την σύντροφο του περιμένει να είναι γοητευτικός/η, έξυπνος/η/ανεξάρτητος/η με αποτέλεσμα να μην παραδέχεται την ρομαντική πλευρά. Επίσης μπορεί να δείχνει ψυχρός/η και απόμακρος/η, αλλά αυτό το κάνει για να προστατεύσει τον εαυτό του.

Αριθμός Ψυχής «2»

 Τα άτομα με Αριθμό Ψυχής «2» δεν αντέχουν τις συγκρούσεις. Έχουν την ικανότητα να βλέπουν και τις δύο πλευρές μια κατάστασης. Διαθέτουν τακτ και μπορούν να πουν αυτό που θέλουν με τέτοιο τρόπο ώστε ο άλλος να αισθανθεί ότι του συμπαραστέκεται. Στον σύντροφο του τα δίνει όλα από την πρώτη στιγμή. Η κριτική μπορεί να τους πληγώσει ανεπανόρθωτα. Είναι πολύ αφοσιωμένος και πιστός.

Αριθμός Ψυχής «3»

Η επιθυμία του «3» είναι να κάνει τους άλλους ευτυχισμένους, να γελά, να δημιουργεί ενθουσιασμό και να ενθαρρύνει τους γύρω του. Του αρέσει το φλερτ αλλά το βλέπει μόνο ως διασκέδαση. Είναι απίστευτα ρομαντικός. Κάποιες φορές αλλάζει γνώμη για το που θα πάτε να διασκεδάσετε. Αλλά το κάνει απλά για να σας ευχαριστήσει.

πηγή: maira.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πλανητικό δελτίο για όλα τα ζώδια (Από τις 27 έως 2 Ιανουαρίου)

Από τον αστρολόγο Γιάννη Μπαρδόπουλο…    Για το Σάββατο 27/12, η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων, στις 0:18 ο Ερμής πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Β. Δεσμό της, στις 3:45 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Πλούτωνα, στις 4:48 συμπορεύεται με τον Χείρωνα, στις 5:10 ο Ήλιος πραγματοποιεί[…]

Περισσότερα »

Στον “αέρα” το διαδικτυακό “Κανάλι Ένα Χmas”

Το  “αδελφάκι” του Καναλιού Ένα 90.4, το διαδικτυακό ραδιόφωνο “Κανάλι Ενα Xmas”,  βρίσκεται ήδη στον αέρα (έως και τις 7η Ιανουαρίου του νέου έτους) γεμάτο Χριστουγεννιάτικα τραγούδια σε μοναδικές εκετελέσεις. Σύντομα το Κανάλι Ένα 90.4 ετοιμάζει και  άλλες ευχάριστες εκπλήξεις στους ακροατές Μια από αυτές  θα είναι η δημιουργία ενός[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *