Θ. Δρίτσας: “Καταγγελία των πρακτικών της πλειοψηφίας στον Δήμο”

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά Θ. Δρίτσας έκανε την εξής δήλωση: “Μόλις 10 ημέρες πριν από τις δημοτικές εκλογές η άλλοτε κραταιά δημοτική πλειοψηφία του κ. Μιχαλολιάκου , εισήγαγε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατά παράβαση του νόμου και κάθε έννοιας δεοντολογίας, θέματα για 210 προσλήψεις συμβασιούχων, υλοποίηση δράσεων πολλών χιλιάδων ευρώ και τη μετατόπιση περιπτέρων.

Κανένα από τα θέματα δεν είχε επείγοντα χαρακτήρα, που να δικαιολογεί τέτοια σπουδή, ώστε να συζητηθούν και να ψηφιστούν μεσούσης της προεκλογικής περιόδου. Γι’ αυτό, οι δημοτικοί σύμβουλοι του «Λιμανιού της Αγωνίας» κατήγγειλαν τις παλαιοκομματικού τύπου μεθοδεύσεις του κ. Μιχαλολιάκου και αποχώρησαν από τη συνεδρίαση, με αποτέλεσμα η συνεδρίαση να μην πραγματοποιηθεί λόγω έλλειψης απαρτίας. Ο κ. Μιχαλολιάκος και οι εναπομείναντες δημοτικοί του σύμβουλοι εξακολουθούν την πέραν κάθε νομιμότητας αντιδημοκρατική τακτική τους, που κατά τη διάρκεια της θητείας εφάρμοζαν. Σε λίγες ημέρες η ψήφος του πειραϊκού λαού θα τους εξαναγκάσει σε αποχώρηση και θ’ ανατρέψει αυτές τις πρακτικές”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δ. Πειραιά: Αποκαλυπτήρια του Μνημείου Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου

Η τελετή των αποκαλυπτηρίων του Μνημείου Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Μαΐου στις 11:30 πμ, στην ανακατασκευασμένη πλατεία Αλεξάνδρας. Τα αποκαλυπτήρια εντάσσονται στο πλαίσιο του εορτασμού που διοργανώνει η Περιφέρεια Αττικής και η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος για την Ημέρα Μνήμης Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *