Ισχυρό μήνυμα ενότητας του Πρόεδρου της Δημοκρατίας

Ισχυρό μήνυμα ενότητας απηύθυνε από τη Λίμνη Ευβοίας, όπου πραγματοποιεί επίσκεψη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Στην αντιφώνησή του, στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης με αφορμή τις προσπάθειες των αρχών και των πολιτών στην αντιμετώπιση των πρόσφατων πυρκαγιών στην περιοχή, ο κ. Παυλόπουλος είπε χαρακτηριστικά: Μας διδάσκετε πώς πρέπει να αντιμετωπίσουμε τούτη τη βαθειά κρίση, η οποία διαπερνά τον τόπο και η οποία κινδυνεύει να οδηγήσει σε ρήξη του κοινωνικού ιστού. Μόνο με την ομόνοια μπορούμε να το πετύχουμε. Όχι ότι υποτιμά κανείς τις επιμέρους διαφορές των δημοκρατικών δυνάμεων. Πρέπει να τις αναγνωρίζουμε και να τις σεβόμαστε. Αλλά μπροστά στα σημαντικά, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σημείωσε ότι η συνεργασία που επέδειξαν όλα τα μέρη για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, και οι προσπάθειες για την ανάπλαση της περιοχής, μας δείχνει ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Ο κ. Παυλόπουλος δεσμεύτηκε προσωπικά, στο μέτρο που του αναλογεί, και σε συνεργασία με τον αρμόδιο υπουργό και την Αυτοδιοίκηση, ότι θα συμβάλει στην προσπάθεια αποκατάστασης του φυσικού περιβάλλοντος.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο κ. Παυλόπουλος βράβευσε για τις προσπάθειές τους στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών στη βόρεια Εύβοια, στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της ΕΛΑΣ και εθελοντές.

Ακολούθως, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατευθύνθηκε στη Ιερά Μονή Γαλατάκη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παναγούλης: «Βλέπω τον ΣΥΡΙΖΑ τρίτο και..καταϊδρωμένο..»

της Λιάνας Γουγή….. «Η απλή αναλογική που φέρνει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι..μαϊμού», επισήμανε μιλώντας στο «Κανάλι 1» ο Ανεξάρτητος Βουλευτής, Στάθης Παναγούλης. «Η άδολη απλή αναλογική δεν προβλέπει πλαφόν εισόδου στη Βουλή, όπως αυτή που καλούμαστε να στηρίξουμε», δήλωσε ο κ. Παναγούλης σημειώνοντας πως αν είναι θετική η κατάργηση του bonus,[…]

Περισσότερα »

Τρόικα: Με το βλέμμα στραμμένο στην 3η ψηφοφορία

Το βλέμμα στραμμένο στην ψηφοφορία της Δευτέρας για την εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας έχουν τα στελέχη των δανειστών, παρά το εορταστικό κλίμα και τις διακοπές που απολαμβάνουν αυτή την περίοδο: Άλλωστε το σχέδιο της τρόικα για διαπραγματεύσεις εξπρές και συμφωνία θα ενεργοποιηθεί μόνον εφόσον δεν προκύψει ανάγκη εθνικών εκλογών.[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *