Ισχυρό μήνυμα ενότητας του Πρόεδρου της Δημοκρατίας

Ισχυρό μήνυμα ενότητας απηύθυνε από τη Λίμνη Ευβοίας, όπου πραγματοποιεί επίσκεψη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Στην αντιφώνησή του, στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης με αφορμή τις προσπάθειες των αρχών και των πολιτών στην αντιμετώπιση των πρόσφατων πυρκαγιών στην περιοχή, ο κ. Παυλόπουλος είπε χαρακτηριστικά: Μας διδάσκετε πώς πρέπει να αντιμετωπίσουμε τούτη τη βαθειά κρίση, η οποία διαπερνά τον τόπο και η οποία κινδυνεύει να οδηγήσει σε ρήξη του κοινωνικού ιστού. Μόνο με την ομόνοια μπορούμε να το πετύχουμε. Όχι ότι υποτιμά κανείς τις επιμέρους διαφορές των δημοκρατικών δυνάμεων. Πρέπει να τις αναγνωρίζουμε και να τις σεβόμαστε. Αλλά μπροστά στα σημαντικά, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σημείωσε ότι η συνεργασία που επέδειξαν όλα τα μέρη για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, και οι προσπάθειες για την ανάπλαση της περιοχής, μας δείχνει ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Ο κ. Παυλόπουλος δεσμεύτηκε προσωπικά, στο μέτρο που του αναλογεί, και σε συνεργασία με τον αρμόδιο υπουργό και την Αυτοδιοίκηση, ότι θα συμβάλει στην προσπάθεια αποκατάστασης του φυσικού περιβάλλοντος.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο κ. Παυλόπουλος βράβευσε για τις προσπάθειές τους στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών στη βόρεια Εύβοια, στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της ΕΛΑΣ και εθελοντές.

Ακολούθως, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατευθύνθηκε στη Ιερά Μονή Γαλατάκη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φώφη : Συνεργασία κομμάτων για να τελειώνουμε με αυτά τα φαινόμενα

Για δολοφονικό χτύπημα που είχε ως στόχο τον θρήνο ανθρώπων, μιλούν στην Χαριλάου Τρικούπη, όταν αναφέρονται στο χτύπημα με καλάσνικοφ εναντίον αστυνομικών που φρουρούσαν τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ χθες το πρωί. Στο ίδιο μήκος κύματος, σύσσωμα τα υπόλοιπα κόμματα καταδίκασαν την επίθεση. «Δεχθήκαμε δολοφονικό τρομοκρατικό χτύπημα. Χτύπημα που είχε ως[…]

Περισσότερα »

ΚΚΕ: Παιχνίδια με τις λέξεις από τον πρωθυπουργό

Αιχμές αφήνει στον πρωθυπουργό το κομουνιστικό κόμμα, με αφορμή τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας σε εκδήλωση για τα 30 χρόνια λειτουργίας του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης. “Τα παιχνίδια με τις λέξεις του πρωθυπουργού περί ‘αποκομματικοποίησης’ και ‘αποπολιτικοποίησης’ δεν μπορούν να κρύψουν ότι η μεταρρύθμιση που ετοιμάζει η κυβέρνηση στη δημόσια[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *