“Καταδίωξη” στο κέντρο του Πειραιά με άρωμα…’70

Μια από τις πιο εντυπωσιακές καταδιώξεις των ταινιών της εποχής περιλαμβάνεται στην ταινία αυτή, που σκηνοθέτησε ο Henri Verneuil και έχει γυριστεί στον Πειραιά!

Ολα τα αξιοθέατα της πόλης, από την Παγόδα του ΟΛΠ μέχρι την Καστέλλα περνάνε από την οθόνη καθώς τα δυο αυτοκίνητα κάνουν απίστευτα …κόλπα. Μεταξύ αυτών περνούν μέσα από την υπόγεια διάβαση του Νέου Φαλήρου, διασχίζουν με ταχύτητα τα σοκάκια του Πειραιά, κατεβαίνουν σκαλιά και διακόπτουν μια κατανυκτική λειτουργία στον Προφήτη Ηλία! Στα διαλείμματα των γυρισμάτων οι πρωταγωνιστές επισκέφθηκαν το γήπεδο Γ.Καραϊσκάκης και απόλαυσαν το ούζο τους σε ένα μικρό ταβερνάκι της πόλης.

Η ΥΠΟΘΕΣΗ Ενας από τους κορυφαίους διαρρήκτες της Ευρώπης (Belmondo) φτάνει στην Αθήνα, μαζί με το επιτελείο του και τα τελειότερα τεχνικά μέσα, για να κλέψει σπάνια σμαράγδια.Ομως, ο αστυνόμος Ζαχαρίας (Sharif) χρησιμοποιεί όλους τους τρόπους για να πετύχει να του αποσπάσει τα σμαράγδια… Jean Paul Belmondo εναντίον Omar Sharif. Fiat 124 εναντίον Opel Rekord.

Τ.Α.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *