ΚΕΔΕ: Στην Επιτροπή Απασχόλησης και Κοιν. Οικονομίας ο Γ. Δαβάκης

Μέλος της Επιτροπής Απασχόλησης και Κοινωνικής Οικονομίας της ΚΕΔΕ επελέγει από το ΔΣ της ΚΕΔΕ και τοποθετήθηκε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά Γεώργιος Κ. Δαβάκης.

Η σημαντική αυτή Επιτροπή ασχολείται με τις Κοινωνικές Παρεμβάσεις της Αυτοδιοίκησης, αλλά και με μια νέα μορφή επιχειρηματικότητας που αν αξιοποιηθεί μπορεί να δημιουργήσει θέσεις εργασίας, με προοπτική στήριξης των τοπικών κοινωνιών.

Επίσης αφορά στη στήριξη ηλικιωμένων και στη διαμόρφωση πρότυπων κανονισμών λειτουργίας και ενιαίων προδιαγραφών για τους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς και αντιμετώπισης του συνόλου των ζητημάτων που αφορά τις συγκεκριμένες δομές των ΟΤΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αιτήσεις για δωρεάν επιμορφωτικά σεμινάρια στο Πειραιά

Του Σταύρου Μαλιχούδη… Ξεκίνησε την Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίο, η περίοδος υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στα δωρεάν επιμορφωτικά σεμινάρια που διοργανώνει η Διεύθυνση Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του δήμου Πειραιά, σε συνεργασία με επιστήμονες της πόλης. Μιλώντας στο Κανάλι Ένα, η διευθύντρια του τομέα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης, Βάσω[…]

Περισσότερα »

Αντιπαράθεση Σγουρού – Δούρου για το ντιμπέιτ

Κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε Γιάννη Σγουρό και Ρένα Δούρου, με αφορμή την έμμεση άρνηση του πρώτου να παραστεί σε ντιμπέιτ με τη συνυποψήφιά του στην περιφέρεια Αττικής. Σε ανακοίνωσή του ο υποψήφιος περιφερειάρχης αναφέρει ότι ευχαρίστως θα αποδεχθεί να συμμετάσχει σε μία τηλεμαχία υπό την προϋπόθεση «η κ. Δούρου[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *