ΚΘΒΕ: Το «Δώρο» στο παιδικό Φεστιβάλ της ΔΕΘ

«Το Δώρο» μετά το μεγάλο καλοκαιρινό ταξίδι του στις γειτονιές της Θεσσαλονίκης, θα παρουσιαστεί στο Παιδικό Φεστιβάλ της ΔΕΘ, που τελεί υπό την αιγίδα του ΚΘΒΕ,τηνΤετάρτη 14 Σεπτεμβρίου στις 19.00, στην υπαίθρια σκηνή του μεγάλου Εκθεσιακού Κέντρου της Θεσσαλονίκης.

Μια παράσταση με ζωντανή μουσική, γεμάτη χιούμορ και τρυφερότητα. Εκεί που δεν το περιμένεις τα άχρηστα γίνονται χρήσιμα! Τα άσχημα όμορφα! Ο Μάριος, η Ελένη κι ο Παύλος ανοίγουν τα φτερά τους και τα δικά μας φτερά στη φαντασία! Και μας…χαρίζουν τα δώρα που δωρίστηκαν!

Παράλληλα με την παρουσίαση του κουκλοθεάτρου, που θα συμμετέχει εκτός του διαγωνιστικούμέρους, το ΚΘΒΕ συμβάλλει στη διοργάνωση και με τη συμμετοχή ενός μέλους του, την υπεύθυνη γραφείου Θεατρολογίας – Δραματολογίουκ. Αμαλία Κοντογιάννη στην κριτική επιτροπή.

Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, ο κορυφαίος θεσμός κύρους και προβολής της πόλης συμπληρώνει 81 χρόνια λειτουργίας και με αγάπη και σεβασμό για την τέχνη και το παιδί, διοργανώνει το «4ο Φεστιβάλ Θεάτρου για παιδιά και εφήβους» με διαγωνιστικό χαρακτήρα και η κριτική επιτροπή θα απαρτίζεται από 3 μέλη, αναγνωρισμένα στοχώρο του Θεάτρου.

Σε όλες τις ομάδες θα δοθεί αναμνηστικό συμμετοχής, ενώ η είσοδος στο φεστιβάλ είναι ελεύθερη για όλους του επισκέπτες της 81ης ΔΕΘ.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: KoldoVío

Δραματουργική επεξεργασία: Πολυξένη Σπυροπούλου

Παίζουν: Ελένη Γιαννούση, Μάριος Μεβουλιώτης

Μουσικός: Παύλος Μέτσιος

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βιβλίο: Γ. Καλπούζος… “Ουρανόπετρα, όπου πατώ είναι δικός μου δρόμος”

Από την Κατερίνα Παπαγεωργίου… Ιστορικό μυθιστόρημα του πολυβραβευμένου συγγραφέα και στιχουργού Γιάννη Κακλπούζου με ποιητική γραφή, κόντρα στις βαρβαρότητες που αντιμετωπίζουν

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *