Κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο Μέγαρο Μουσικής

Με στάση εργασίας και απεργία κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στο Μέγαρο Μουσικής Αθήνας για την καταβολή δεδουλευμένων.

Η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εργαζομένων στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών «αποφάσισε να κλιμακώσει τις κινητοποιήσεις μέχρις ότου γίνουν πράξη οι υποσχέσεις που δόθηκαν από την παρούσα, αλλά και τις προηγούμενες ηγεσίες του ΥΠΠΟ».

Συγκεκριμένα πραγματοποιήσαν στάση εργασίας τηνΠαρασκευή 23/10 από τις 12 μ. έως τις 3 μ.μ. και από τις 6 μ.μ. έως τις 9 μ.μ. και προχωρούν σε 24ωρη απεργία στις 30/10.

Τονίζουν ότι: «διανύουμε τον έκτο μήνα με πολύ σοβαρά προβλήματα στην καταβολή των δεδουλευμένων μας και ότι πλέον το Μέγαρο κινδυνεύει να κλείσει ΟΡΙΣΤΙΚΑ στο τέλος του χρόνου».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δ. Πειραιά: Η Φιλαρμονική Ορχήστρα συνεχίζει τους μουσικούς περιπάτους

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πειραιά, συνεχίζοντας κι αυτήν την εβδομάδα τους φθινοπωρινούς μουσικούς περιπάτους, θα ψυχαγωγήσει τους Πειραιώτες και τους επισκέπτες σε συνοικίες της πόλης, παίζοντας γνώριμες μελωδίες. Το πρόγραμμα είναι το εξής: Τρίτη 14/11/2017 17:30 Πλατεία Θεμιστοκλή, Ταμπούρια (Ε΄ Δημοτική Κοινότητα) Πέμπτη 16/11/2017 17:30  Πεζόδρομος Σωτήρος Διός   (Β΄ Δημοτική Κοινότητα)[…]

Περισσότερα »

Σινεμά: Μικρά διαμάντια από την Ισπανία και μία… φάλτσα “ψωνάρα”

Του Άκη Καπράνου… Κάποια μικρά διαμάντια από την Ισπανία και μια φάλτσα “ψωνάρα”, η Μέριλ Στριπ, κοντά μας αυτή την εβδομάδα… «Florence: Φάλτσο σοπράνο» Ο Στίβεν Φρίαρς έφτιαξε ένα ελαφρό δραματάκι, από εκείνα  που συνοδεύουν το φαγητό μπροστά  στην τηλεόραση. Η κοσμική Φλόρενς Φόστερ Τζένκινς (Μέριλ Στριπ) είναι ψώνιο και[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *