ΚΚΕ: Κοροϊδία για τον λαό η αναβολή της α’ δόσης του ΕΝΦΙΑ

Ως κοροϊδία για τον λαό χαρακτηρίζει το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας (ΚΚΕ) την απόφαση της κυβέρνησης να υπάρξει καθυστέρηση για ένα μήνα στην καταβολή της α’ δόσης του ΕΝΦΙΑ.

Στην ανακοίνωση του ΚΚΕ αναφέρεται ότι η αναβολή καταβολής της πρώτης δόσης του ΕΝΦΙΑ και οι επιμέρους διορθώσεις, κάτω από τη δίκαιη λαϊκή κατακραυγή, αποτελούν κοροϊδία για το λαό που στενάζει από τη μονιμοποίηση των χαρατσιών.

Προστίθεται ακόμη ότι «η λαϊκή οικογένεια δεν αντέχει άλλους φόρους. Να φορολογηθεί η μεγάλη ακίνητη περιουσία, τα κέρδη και τα συσσωρευμένα κεφάλαια της πλουτοκρατίας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κ. Μητσοτάκης: Να μη δίνουμε αφορμές για παρερμηνείες

«Να μην δίνουμε αφορμές για παρερμηνείες» ζήτησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης σχολιάζοντας τη δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας ότι η οικονομία και το νόμισμα αποκτούν νόημα όταν υπηρετούν τον άνθρωπο. «Είμαι βέβαιος ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στηρίζει αμετακίνητα την εθνική στρατηγική επιλογή για μια ισχυρή Ελλάδα στον[…]

Περισσότερα »

Στην Αθήνα ο αναπληρωτής πρωθυπουργός των Σκοπίων

Ο Μπούγιαρ Οσμάνι, ο οποίος προέρχεται από το συγκυβερνών αλβανικό κόμμα DUI, επισκέπτεται σήμερα Τρίτη την Αθήνα, όπου θα έχει συναντήσεις με τον υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας, Νίκο Κοτζιά και τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών, Γιώργο Κατρούγκαλο. «Θέλουμε ονομασία που θα είναι διακριτά διαφορετική από την ελληνική Μακεδονία» δήλωσε ο Νίκος Κοτζιάς,[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *