Κλειστός και πάλι ο Μπράλος από τους αγρότες

Σε αποκλεισμό του Μπράλου προχώρησαν εκ νέου οι αγρότες της Φθιώτιδας. Ουρές χιλιομέτρων από φορτηγά και άλλα οχήματα έχουν σχηματιστεί και στις δύο πλευρές των συνόρων στον Προμαχώνα.

Σκληραίνουν τη στάση τους οι αγρότες εν αναμονή της συνάντησης με τον πρωθυπουργό. Κλειστά παραμένουν τα Τέμπη, ενώ στις πέντε το απόγευμα της Τετάρτης, αγρότες της Φθιώτιδας έκλεισαν και πάλι τον κόμβο του Μπράλου.

Κλειστή παραμένει η νέα και η παλαιά εθνική Αθηνών-Κορίνθου στον Ισθμό όπου η κίνηση γίνεται από μια μικρή παράκαμψη μέσα από το Καλαμάκι. Κλειστές επίσης η Αντιρρίου-Ιωαννίνων στο Κεφαλόβρυσο, η Πατρών-Πύργου στον κόμβο της Κάτω Αχαΐας καθώς και τα μπλόκα στην Εγνατία οδό και στα διόδια Μαλγάρων. Κλείνουν επίσης οι έξοδοι της Αττικής Οδού σε Κορωπί και Μαρκόπουλο.  Την ίδια ώρα ουρές χιλιομέτρων έχουν σχηματιστεί και στις δυο πλευρές των ελληνοβουλγαρικών συνόρων στον Προμαχώνα. Μπλόκα έστησαν τόσο Έλληνες αγρότες όσο και Βούλγαροι οδηγοί, ως αντίποινα, εμποδίζοντας την εκατέρωθεν διέλευση Ι.Χ. και λεωφορείων.

Από τη μεριά τους οι αγρότες της Νίκαιας προχώρησαν την Τετάρτη σε αποκλεισμό των εφοριών Τρικάλων, Καρδίτσας και Λάρισας.

Πηγή: ΕΡΤ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπαράζ παραβιάσεων από τουρκικά F-16 και CN-235

Σε 31 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου προχώρησαν τουρκικά αεροσκάφη τη Μ. Τετάρτη στο Βόρειο, Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο. Συνολικά εννέα τουρκικά αεροσκάφη (τέσσερα F-16 τα οποία πετούσαν σε δύο σχηματισμούς, τρία CN-235 και δύο ελικόπτερα) προέβησαν σε 13 παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών. Από τα παραπάνω αεροσκάφη,[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *