Κλειστό (εδώ και μέρες) το Δημαρχείο της Γαύδου…

Της Αγγελικής Νικολοπούλου

Κλειστό εδώ και μέρες παραμένει το δημαρχείο της Γαύδου, καθώς ο δήμος δεν μπορεί να  φέρει εις πέρας όλες τις λειτουργίες του.

«Έκλεισα το δημαρχείο γιατί έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι, δεν πάει άλλο η κατάσταση», τόνισε μιλώντας στο Κανάλι 1 η δήμαρχος του νησιού Ευαγγελία Καλλίνικου. «Ο δήμος δεν είναι στελεχωμένος με προσωπικό. Από το 2011 που ανακαλύψαμε την υπεξαίρεση και είναι η μοναδική οργανική θέση του δήμου σε οριστική παύση δεν είχαμε το δικαίωμα να προσλάβουμε προσωπικό. Δεν έχουμε υπηρεσίες και αυτό είναι που κάνει το δήμο πολύ ευάλωτο να ανταπεξέρθει στις υποχρεώσεις του. Από το 2013 έχει έρθει ένας υπάλληλος με μετάταξη από την Νέα Σμύρνη, ο οποίος όμως έχει αρχίσει να κουράζεται από τις εργασιακές συνθήκες, διότι εγώ καλούμαι να λείπω από το νησί πολλές μέρες το μήνα καθώς τα κέντρα λήψης αποφάσεων, οι συναντήσεις και οι επαφές γίνονται είτε στο Ηράκλειο είτε στην Αθήνα».

Στην επίσημη ανακοίνωση της δημάρχου αναφέρεται πως «η δήμαρχος κλείνει το δημαρχείο μέχρι να πάρει θέση το υπουργείο και να δώσει οριστική λύση στα προβλήματα του δήμου»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Για να είναι το ταξίδι με το τρένο όπως το σχεδιάσατε…

Πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματά σας Οι σιδηροδρομικές εταιρείες και οι σταθμάρχες έχουν υποχρέωση να σας ενημερώνουν σχετικά με τα δικαιώματά σας. Οι σιδηροδρομικές εταιρείες θα σας ενημερώνουν επίσης για τις προσφορές των τρένων τους και για τα εισιτήρια, όπως και για τυχόν καθυστερήσεις και άλλες διαφοροποιήσεις που μπορεί να[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *