Γ. Κουμουτσάκος: Χρειαζόμαστε αλλαγή στον τρόπο σκέψης

Για μια νέα αρχή στην περιφέρεια Αττικής έκανε λόγο ο Γιώργος Κουμουτσάκος σε δήλωσή του μετά την συνάντηση που είχε με τον Αντώνη Σαμαρά.
Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με την Νέα Δημοκρατία τόνισε πως είναι ανάγκη να υπάρξει αλλαγή στον τρόπο σκέψης και δράσης ενώ δεσμεύτηκε να υπηρετήσει την Αττική με όλες του τις δυνάμεις.
Αναλυτικά η δήλωση του ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας,
«Σε καιρούς δύσκολους και διαφορετικούς σαν αυτούς που βιώνουμε στην Ελλάδα, χρειαζόμαστε άλλο τρόπο σκέψης και δράσης. Άλλη ματιά, άλλη καρδιά. Αυτή την ανάγκη θέλω να υπηρετήσω με όλες μου τις δυνάμεις στην Περιφέρεια Αττικής. Με πραγματική φροντίδα για τον πολίτη. Για μια νέα αρχή».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά

Συνεδριάζει τη Δευτέρα 12-10 στις 17:00 το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά με τα εξής Θέματα Ημερήσιας Διάταξη ‘Ανακοίνωση του προϋπολογισμού έτους 2016 του ΑΣΥΛΟΥ ΠΕΝΗΤΩΝ ΒΑΣ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΡΩΘΙΕΡΕΩΣ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.’ ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΘΕΜΑ 1ο: «Χωροθέτηση περιπτέρων στο Δήμο Πειραιά». ΘΕΜΑ 2ο: «Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής της εργασίας ″ Πιλοτική εφαρμογή και λειτουργία 2 νέων θέσεων[…]

Περισσότερα »

Θ. Μεγαλοοικονόμου: Το παρεμπόριο στον ευρύτερο Πειραιά

Toυ Θοδωρή Ασβεστόπουλου… Το ζήτημα της αντιμετώπισης του παρεμπορίου στους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά έθεσε με ερώτηση στον Υπουργό Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού Γιώργο Σταθάκη, η Βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων στη Β΄ Πειραιά Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου. «Ένα από τα πάγια αιτήματα των Εμπορικών Συλλόγων του Πειραιά και των πέριξ Δήμων[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *