ΚΤΕΟ Λήγει την Τετάρτη η πρώτη προθεσμία

Ουρές σχηματίστηκαν σήμερα στα Κέντρα Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων σε όλη την Ελλάδα, καθώς λήγει την Τετάρτη η πρώτη καταληκτική προθεσμία από τις συνολικά τρεις που έχουν προβλεφθεί. Σήμερα υπολογίζεται ότι από τα 2,5 εκατ. οχήματα και τα περίπου 1 εκατ. δίκυκλα που δεν έχουν περάσει από ΚΤΕΟ, μόλις το 30% αυτών έχουν ελεγχθεί.

Σε περίπτωση που κάποιοι οδηγοί δεν έχουν προγραμματίσει ραντεβού με κάποιο ΚΤΕΟ και ως αποτέλεσμα δεν καταφέρουν να περάσουν το Ι.Χ. τους μέχρι και αύριο Τετάρτη, τότε:

-θα επιβαρυνθούν με πρόστιμο καθυστέρησης 65 ευρώ
-θα χρειαστεί να πληρώσουν 50 ευρώ, όσο δηλαδή κοστίζει ο τεχνικός έλεγχος
– θα επιβαρυνθούν με πρόστιμο 450 ευρώ, σε περίπτωση τροχαίου ελέγχου
Ωστόσο, φέτος πολλοί οδηγοί μπορούν να γλιτώσουν πρόστιμα 150 ευρώ, εφόσον περάσουν τα οχήματά τους από έλεγχο μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2015.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αποκάλυψη για τη νέα τετρακίνητη Ferrari

Αυτό είναι το νέο τετραθέσιο και τετρακίνητο supercar της Ferrari, το οποίο ονομάζεται GTC4Lusso και θα κάνει πρεμιέρα τον Μάρτιο στη Γενεύη. Αν σας φαίνεται ως μία εξελιγμένη FF δεν κάνετε λάθος, αφού πρόκειται για το διάδοχό της. Η σημαντικότερη διαφοροποίηση στο υπεραυτοκίνητο των 4,92 m. είναι ο συνδυασμός για[…]

Περισσότερα »

Κάτι άρχισε να κινείται… στην αγορά αυτοκινήτων

Αύξηση κατά 7,5 % παρουσίασαν οι αγοροπωλησίες οχημάτων το μήνα Νοέμβριο σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή. Συγκεκριμένα κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά 7.716 αυτοκίνητα (καινούρια ή μεταχειρισμένα εξωτερικού) έναντι 7.177 που κυκλοφόρησαν τον αντίστοιχο μήνα του έτους 2013, παρουσιάζοντας αύξηση 7,5 %. Αντίστοιχη αύξηση 29,3% είχε παρουσιάσει η κυκλοφορία για[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *