ΚΤΕΟ Λήγει την Τετάρτη η πρώτη προθεσμία

Ουρές σχηματίστηκαν σήμερα στα Κέντρα Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων σε όλη την Ελλάδα, καθώς λήγει την Τετάρτη η πρώτη καταληκτική προθεσμία από τις συνολικά τρεις που έχουν προβλεφθεί. Σήμερα υπολογίζεται ότι από τα 2,5 εκατ. οχήματα και τα περίπου 1 εκατ. δίκυκλα που δεν έχουν περάσει από ΚΤΕΟ, μόλις το 30% αυτών έχουν ελεγχθεί.

Σε περίπτωση που κάποιοι οδηγοί δεν έχουν προγραμματίσει ραντεβού με κάποιο ΚΤΕΟ και ως αποτέλεσμα δεν καταφέρουν να περάσουν το Ι.Χ. τους μέχρι και αύριο Τετάρτη, τότε:

-θα επιβαρυνθούν με πρόστιμο καθυστέρησης 65 ευρώ
-θα χρειαστεί να πληρώσουν 50 ευρώ, όσο δηλαδή κοστίζει ο τεχνικός έλεγχος
– θα επιβαρυνθούν με πρόστιμο 450 ευρώ, σε περίπτωση τροχαίου ελέγχου
Ωστόσο, φέτος πολλοί οδηγοί μπορούν να γλιτώσουν πρόστιμα 150 ευρώ, εφόσον περάσουν τα οχήματά τους από έλεγχο μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2015.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οδηγούμε: BMW 2 Active Tourer

Το Ίνσμπρουκ και τα βουνά γύρω του είναι βροχερά κι η ομίχλη σκεπάζει σχεδόν τα πάντα – όμως ακόμα και σε αυτές τις συνθήκες γίνεται απολύτως ξεκάθαρο για τη BMW 2 Active Tourer πως τίποτα στην οδική του συμπεριφορά δεν θυμίζει ότι αυτό είναι μόλις το πρώτο αυτοκίνητο μιας ολόκληρης[…]

Περισσότερα »

Aυξήσεις αλλά και… μειώσεις στα τέλη κυκλοφορίας

Με αυξήσεις αλλά και μειώσεις έρχονται τα τέλη κυκλοφορίας για το 2016, τα οποία αναμένεται να ανακοινωθούν την Δευτέρα. Προβλέπονται επιβαρύνσεις για τα καινούργια ΙΧ και μειωμένα τέλη για τα παλαιά ενώ παράλληλα μειώνεται το ποσό απαλλαγής με βάση το όριο εκπομπής ρύπων. Κατά πληροφορίες, εξαιτίας της καθυστέρησης ανακοίνωσης των[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *