ΚΤΕΟ Λήγει την Τετάρτη η πρώτη προθεσμία

Ουρές σχηματίστηκαν σήμερα στα Κέντρα Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων σε όλη την Ελλάδα, καθώς λήγει την Τετάρτη η πρώτη καταληκτική προθεσμία από τις συνολικά τρεις που έχουν προβλεφθεί. Σήμερα υπολογίζεται ότι από τα 2,5 εκατ. οχήματα και τα περίπου 1 εκατ. δίκυκλα που δεν έχουν περάσει από ΚΤΕΟ, μόλις το 30% αυτών έχουν ελεγχθεί.

Σε περίπτωση που κάποιοι οδηγοί δεν έχουν προγραμματίσει ραντεβού με κάποιο ΚΤΕΟ και ως αποτέλεσμα δεν καταφέρουν να περάσουν το Ι.Χ. τους μέχρι και αύριο Τετάρτη, τότε:

-θα επιβαρυνθούν με πρόστιμο καθυστέρησης 65 ευρώ
-θα χρειαστεί να πληρώσουν 50 ευρώ, όσο δηλαδή κοστίζει ο τεχνικός έλεγχος
– θα επιβαρυνθούν με πρόστιμο 450 ευρώ, σε περίπτωση τροχαίου ελέγχου
Ωστόσο, φέτος πολλοί οδηγοί μπορούν να γλιτώσουν πρόστιμα 150 ευρώ, εφόσον περάσουν τα οχήματά τους από έλεγχο μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2015.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αν ψάχνατε κάτι ενδιαφέρον να σπαταλήσετε χρόνο στο internet

Αν ψάχνατε κάτι ενδιαφέρον να σπαταλήσετε χρόνο στο internet και σας αρέσουν τα παλιά αυτοκίνητα, ιδίως τα αμερικανικά, πρέπει να επισκεφθείτε πάραυτα τη δημόσια online φωτοθήκη του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ. Πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα και γενναία προσπάθεια συλλογής υλικού από παλιούς αγώνες αυτοκινήτων στην Αμερική αλλά και από αυτοκίνητα παραγωγής[…]

Περισσότερα »

Περικοπή 23.000 θέσεων στη Γερμανία σχεδιάζει η Volkswagen

Η Volkswagen παρουσίασε σήμερα τα σχέδιά της για την περικοπή 23.000 θέσεων στη Γερμανία «σε μια προσπάθεια να εξοικονομηθούν 3,7 δισεκ. ευρώ ετησίως έως το 2020 και να χρηματοδοτηθεί η στροφή στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και τα οχήματα χωρίς οδηγό». Η συμφωνία της εταιρίας με τα εργατικά συνδικάτα προβλέπει βελτίωση της[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *