Κυβέρνηση: Η διαπλοκή παίζει τα ρέστα της

Απάντηση μέσω ανακοίνωσης του Γρ. Τύπου της γενικής γραμματείας του πρωθυπουργού, δίνει η κυβέρνηση στα όσα αναφέρονται για τις εξελίξεις γύρω από το θέμα της διαπραγμάτευσης.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει ότι: «Τις τελευταίες μέρες και ενόσω μια δύσκολη και σύνθετη διαπραγμάτευση βρίσκεται στο πιο λεπτό σημείο της, γινόμαστε μάρτυρες μιας διαρκώς εντεινόμενης παραπληροφόρησης και κινδυνολογίας, από μεγάλη μερίδα εντύπων και ηλεκτρονικών ΜΜΕ. Από το ότι η κυβέρνηση δέχθηκε τα πάντα και υπογράφει «στα τέσσερα», μέχρι ότι μας γυρνάνε στη δραχμή ή ότι δεν μιλούν μεταξύ τους οι βασικοί διαπραγματευτές. Δεν μας είναι ξένη, ούτε πρωτόγνωρη αυτή η τακτική.

Από το Γενάρη του 2015 μέχρι σήμερα η διαπλοκή έχει παίξει, αρκετές φορές, τα «ρέστα» της. Σήμερα, παρότι δεν τους έχει μείνει ούτε ίχνος αξιοπιστίας, επιμένουν πεισματικά. Αναμενόμενο. Δε τους έχει απομείνει άλλη ελπίδα. Με ανυπόστατα δημοσιεύματα προσπαθούν, για άλλη μια φορά, να δημιουργήσουν κλίμα καταστροφής και διαφωνιών ανάμεσα στα στελέχη της κυβέρνησης.

Σήμερα, λόγω της ημέρας, αντί άλλης απάντησης και αυτονόητων διαψεύσεων σε πρωτοσέλιδους τίτλους φθηνής προπαγάνδας, στέλνουμε στους εκδότες των συγκροτημάτων της διαπλοκής και στους κομιστές της κίτρινης δημοσιογραφίας, τις ευχές και τη κατανόηση μας. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία… Καλό Πάσχα σε όλους, μα πιο πολύ στον ελληνικό λαό για την Ανάσταση που προσδοκά, που δικαιούται και, πράγματι έρχεται!».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την Τετάρτη η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ

Το ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση στην Αθήνα, την Τετάρτη 16 στις 8:00 το απόγευμα, στο Σύνταγμα. Θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. Οι προσυγκεντρώσεις της ΚΟ Αττικής του έχουν οριστεί στις 7 μ.μ. στα εξής σημεία: Στύλοι Ολυμπίου Διός: Νότιος Τομέας, Πειραιάς, ΟΤΑ – Δημόσια Διοίκηση, Ανατολικός Τομέας Ομόνοια: Δυτικός Τομέας, Α΄ Αθήνας – Γαλάτσι, Βόρειος Τομέας,[…]

Περισσότερα »

Κεντροαριστερά: Ηγεσία υπάρχει, ψηφοφόροι υπάρχουν, το κόμμα που είναι;

Του Γ. Λακόπουλου…. Η έννοια της Κεντροαριστεράς στην Ελλάδα ολοκληρώθηκε το 1977 όταν ο Ανδρέας Παπανδρέου οδήγησε το ΠΑΣΟΚ στην περίφημη Συνδιάσκεψη που αντιμετώπισε τις παιδικές ασθένειες του ριζοσπαστικού κινήματος με την επαναστατική φρασεολογία που ιδρύθηκε το Σεπτέμβρη του 1974. Λίγο αργότερα συναντήθηκε με τη Ευρωπαϊκή Σοσιαλδημοκρατία και έθεσε για[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *