Κ. Μητσοτάκης: Έκτρωμα οι προτάσεις Κατρούγκαλου

Άνοιγμα στην κοινωνία και σε παραγωγικούς φορείς, τους οποίους και κάλεσε να συμμετέχουν στην κατάρτιση του προγράμματος της ΝΔ, απήθυνε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εξαπολύοντας, παράλληλα, επίθεση στην κυβέρνηση για τα μέτρα που προωθεί στο ασφαλιστικό.

Ανοίγοντας τις εργασίες του φόρουμ για το ασφαλιστικό που οργανώνει το Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής και ο τομέας εργασίας κοινωνικής ασφάλισης και πρόνοιας της Νέας Δημοκρατίας, και το οποίο πραγματοποιείται στο πλαίσιο της επεξεργασίας του κυβερνητικού εναλλακτικού προγράμματος της ΝΔ, ο κ. Μητσοτάκης χαιρέτισε το γεγονός ότι στον διάλογο και στην προσπάθεια αυτή, συμμετέχουν άξιοι άνθρωποι με σημαντική εμπειρία, που προέρχονται από όμορους πολιτικούς χώρους, του προοδευτικού κέντρου και της ευρύτερης κεντροαριστεράς.

Ο κ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε την παρουσία τους ως πολύ σημαντική, τονίζοντας πως συμβολίζει ότι η ΝΔ ανοίγεται στην κοινωνία. «Η ΝΔ ακούει τις απόψεις των πολιτών. Αλλάζει τον τρόπο λειτουργίας της. Ενώνει τους Έλληνες χωρίς να κοιτάζει πού ανήκαν πολιτικά χθες, ή ποια είναι η κοινωνική, ιδεολογική τους ταυτότητα και αναφορά. Δημιουργούμε μια μεγάλη πλειοψηφική, κοινωνική, πολιτική συμμαχία για τις δίκαιες μεταρρυθμίσεις, που χρειάζεται η πατρίδα μας. Μεταρρυθμίσεις που για να γίνουν, θέλουν ενεργούς πολίτες, θέλουν τη συμμετοχή της κοινωνίας. Σε αυτήν την ισχυρή συμμαχία για τις μεταρρυθμίσεις, σας ζητώ να συμμετέχετε, να συμβάλλετε, θετικά και δημιουργικά ο καθένας και η καθεμία» δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης επισημαίνοντας πως χρειάζεται η προσπάθεια όλων για να διαλυθεί, όπως είπε, «το αίσθημα εθνικής αποτυχίας, απομονωτισμού και διχασμού που δημιούργησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ με τις ανεύθυνες επιλογές και τα τεχνητά διχαστικά διλήμματα».

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τσίπρας: Η Ελλάδα θα κάνει την έκπληξη το 2016

Η επενδυτική εμπιστοσύνη επιστρέφει στην ελληνική οικονομία, εκτίμησε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας από το Νταβός στο Bloomberg, δίνοντας έμφαση και στην ανακοίνωση για την πώληση του ΟΛΠ. «Πιστεύω ότι το 2016 θα είναι η χρονιά που η Ελλάδα θα εκπλήξει την οικονομική κοινότητα», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός ο οποίος σήμερα[…]

Περισσότερα »

Ο Γ.Πλακιωτάκης ορίσθηκε αντιπρόεδρος της ΝΔ

Με απόφαση του προέδρου της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ορίστηκε αντιπρόεδρος του κόμματος, ο Γιάννης Πλακιωτάκης. Το απόγευμα συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος με φόντο την ένταση στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τις δημόσιες αντιπαραθέσεις. Ο κ. Μεϊμαράκης αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του σχετικά με το αν θα[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *