Κ. Μητσοτάκης: Νέο ξεκίνημα με αλήθεια και ενότητα

«Οι ευχές έχουν περισσότερη αξία όταν συνοδεύονται από πράξεις» , επισημαίνει στο μήνυμά του για την Ανάσταση ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ εκφράζει την ευχή να κάνουμε «ως λαός ένα νέο ξεκίνημα με στέρεες προσδοκίες, πραγματικές ελπίδες και με οδηγό την αλήθεια και την ενότητα», ευχόμενος σε όλους υγεία, δύναμη, αγάπη, όμορφες οικογενειακές στιγμές.

«Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση σε όλες και σε όλους. Καλή Ανάσταση στην Ελλάδα μας», καταλήγει στο μήνυμά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΚΕ: “Αγώνας για την κατάργηση του νόμου 4250/2014”

Να δοθεί εντολή σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής να μην αποστείλουν κανένα έγγραφο που να αφορά επιμερισμό ποσοστώσεων ή να συμβάλει καθ’ οιονδήποτε τρόπο στην «αξιολόγηση», να μην εφαρμοστεί το άρθρο 42 του νόμου που αφορά τον επαναπροσδιορισμό κριτηρίων για τις συμβάσεις του Προεδρικού Διατάγματος Παυλόπουλου, αλλά[…]

Περισσότερα »

“O πρωθυπουργός δεν έχει τη νομιμοποίηση για τη Συμφωνία με τα Σκόπια”

Επιμέλεια Κωνσταντίνα Πετούση… Η κυβέρνηση εκτελεί αποστολή χωρίς τα χαρακτηριστικά της πολιτικής ευπρέπειας, σχολίασε στο Κανάλι Ένα 90,4 και την εκπομπή «Δύο Ρεπόρτερ» των Ν. Μπαρδούνια & Π. Κασιμάτη

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *