Κ. Μητσοτάκης: Νέο ξεκίνημα με αλήθεια και ενότητα

«Οι ευχές έχουν περισσότερη αξία όταν συνοδεύονται από πράξεις» , επισημαίνει στο μήνυμά του για την Ανάσταση ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ εκφράζει την ευχή να κάνουμε «ως λαός ένα νέο ξεκίνημα με στέρεες προσδοκίες, πραγματικές ελπίδες και με οδηγό την αλήθεια και την ενότητα», ευχόμενος σε όλους υγεία, δύναμη, αγάπη, όμορφες οικογενειακές στιγμές.

«Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση σε όλες και σε όλους. Καλή Ανάσταση στην Ελλάδα μας», καταλήγει στο μήνυμά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΚΕ: Μαζικό φακέλωμα και απαράδεκτη ταλαιπωρία χιλιάδων επιβατών

Στην κυβέρνηση στρέφει τα πυρά του το ΚΚΕ για τα προβλήματα που έχουν προκύψει στη μετάβαση στο ηλεκτρονικό εισιτήριο στα μέσα μαζικής μεταφοράς. «Την ευθύνη για την απαράδεκτη ταλαιπωρία των χιλιάδων επιβατών έχει αποκλειστικά η κυβέρνηση, η οποία όχι μόνο δεν έλυσε έγκαιρα τα πρακτικά και τεχνικά προβλήματα εφαρμογής του ηλεκτρονικού εισιτηρίου,[…]

Περισσότερα »

Οι Ευρωπαίοι έκαναν τον Τσίπρα πρωθυπουργό!

Στην πάγια στάση του περί παραμονής της χώρας στο ευρώ πάση θυσία εμμένει ο Ευάγγελος Βενιζέλος, που προκαλεί όμως, υποστηρίζοντας ότι ήταν οι εταίροι μας που έριξαν την προηγούμενη κυβέρνηση, κάνοντας τελικά με την στάση τους πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα! Υποστηρίζοντας ότι η διαπραγμάτευση δεν γίνεται με αφετηρία τον κατάλογο[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *