Μέτρα ασφαλείας για τους πρόσφυγες στο λιμάνι του Πειραιά

Ενισχυμένα μέτρα ασφαλείας έχουν ληφθεί στο λιμάνι του Πειραιά με στόχο να αντιμετωπιστούν τυχόν κρούσματα αισχροκέρδειας με θύματα πρόσφυγες που φιλοξενούνται στους χώρους του λιμανιού.

Συγκεκριμένα, στην περιοχή βρίσκονται ειδικά κλιμάκια του λιμενικού σώματος με άρτιο εξοπλισμό προκειμένου να επέμβουν για οτιδήποτε χρειαστεί.

Επίσης δύναμη του κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά ελέγχει σε καθημερινή βάση οποιοδήποτε όχημα προσεγγίζει τους συγκεκριμένους σταθμούς ή κινείται ύποπτα, ενώ υπάρχουν κορδέλες ασφαλείας και τροποποίηση της κυκλοφορίας, προκειμένου να υπάρξει ασφάλεια για τα μικρά παιδιά που τις περισσότερες φορές παίζουν μπάλα και άλλα παιχνίδια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ολοκληρώθηκε το συλλαλητήριο έξω από το υπουργείο Παιδείας

Ολοκληρώθηκε το μαθητικό συλλαλητήριο έξω από το υπουργείο Παιδείας. Μαθητές, γονείς και φοιτητές διαμαρτυρήθηκαν για την απόφαση του υπουργείου σχετικά με τις επαναληπτικές πανελλαδικές εξετάσεις. Ζήτησαν να τους δοθεί μία συγκεκριμένη πρόταση, πέραν της ανακοίνωσης της διεξαγωγής των επαναληπτικών εξετάσεων τον Σεπτέμβριο. Σημειώνεται, ότι ορισμένοι από τους συγκεντρωμένους μίλησαν με[…]

Περισσότερα »

Οι αλλαγές στη φορολογία με το νέο σχέδιο νόμου

Γράφει ο Απόστολος Αλωνιάτης… Από το κατατεθέν νομοσχέδιο για διαβούλευση, ο Τύπος έμεινε περισσότερο στο θέμα των ρυθμίσεων των ληξιπρόθεσμων οφειλών στο Δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία. Όμως το σχέδιο νόμου περιέχει σημαντικές αλλαγές στη φορολογία εισοδήματος, σε διατάξεις που αφορούν τον ΦΠΑ, στον ΚΦΔ (ποινολόγιο) και στο ΚΕΔΕ. Πρέπει[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *