“Μέχρι το τέλος του 2015 οι προσλήψεις στην Υγεία”

«Το πολύ μέχρι το τέλος του 2015 θα έχουμε στελεχώσει με 4.500 προσωπικό το σύστημα και θα το έχουμε ενισχύσει και με επικουρικό προσωπικό» τόνισε το απόγευμα ο υπουργός Υγείας, Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο οποίος μαζί με τον αναπληρωτή υπουργό, Ανδρέα Ξανθό, πήραν μέρος σε εκδήλωση με θέμα «Το σχέδιο στήριξης της Δημόσιας Περίθαλψης και οι άμεσες παρεμβάσεις», που έγινε στην αίθουσα Ανδρόγεω του Ηρακλείου.

Ο κ. Κουρουμπλης σε δηλώσεις του ανακοίνωσε την ενίσχυση των Μονάδων Υγείας με 190 ασθενοφόρα και την πρόσληψη προσωπικού, και επισήμανε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι γενικότερα να ενισχύσει τις δομές Υγείας σε όλες τις βαθμίδες και βεβαίως και στην πρωτοβάθμια.

Αναφερόμενος στις προσλήψεις, ο κ. Κουρουμπλής σημείωσε ότι «ένα ποσοστό απ? αυτό θα πάει στο Αιγαίο και στη Θράκη για αυτονόητους λόγους», διευκρινίζοντας ότι «δεν είναι μόνο τουριστικοί αλλά και άλλοι λόγοι». Υπογράμμισε δε ότι «θα πρέπει να οργανώσουμε την κοινωνική άμυνα του Αιγαίου για να αισθάνονται οι πολίτες του ότι είναι και αυτοί πολίτες ίδιου ενδιαφέροντος με την υπόλοιπη Ελλάδα, για να μην αισθάνονται ανισοπολιτεία».

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άγιος Δημήτριος: Έγκυος έπεσε από το μπαλκόνι του διαμερίσματός της

«Βουτιά» στο κενό έκανε μια 37χρονη εγκυμονούσα στον Άγιο Δημήτριο, η οποία έπεσε από το μπαλκόνι του διαμερίσματός της. Η γυναίκα, που κατά πληροφορίες αντιμετώπιζεψυχολογικά προβλήματα, βρισκόταν στο σπίτι με τον σύζυγό της και το ηλικίας τριών ετών παιδί τους. Παρότι δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.

Περισσότερα »

Σε εταιρεία πλαστικών της Δ. Αττικής υλικό παιδικής πορνογραφίας

Σε συνέχεια της πανελλαδικής επιχείρησης της Αστυνομίας με την κωδική ονομασία “Fallen Angel” (Έκπτωτος Άγγελος), για την καταπολέμηση της παιδικής πορνογραφίας στο Διαδίκτυο  ταυτοποιήθηκε και η εκκρεμής έκτη περίπτωση. Συγκεκριμένα, ύστερα από ενδελεχή αστυνομική έρευνα, διαπιστώθηκε πως η επίμαχη σύνδεση του διαδικτύου ανήκει σε εταιρεία πλαστικών ειδών, με έδρα σε[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *