Μελέτη για τη σύνδεση του carterminal με την περιοχή ΟΔΔΥ

Στην επιλογή ανάδοχου για την εκπόνηση της μελέτης «Υπόγεια οδική διασύνδεση εμπορικού λιμένα (carterminal) με την πρώην περιοχή ΟΔΔΥ» προχώρησε ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΛΠ Α.Ε. μετά την ολοκλήρωση του ανοιχτού διαγωνισμού, της σχετικής διακήρυξης και του πορίσματος της Επιτροπής Διαγωνισμού.

Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο ενταγμένο στο επενδυτικό πρόγραμμα του ΟΛΠ Α.Ε., το οποίο διασύνδεει δύο χερσαίους λιμενικούς χώρους ιδιοκτησίας ΟΛΠ, τον χώρο του car-terminalστο Ν. Ικόνιο με τον γειτονικό χώρο που βρίσκεται δεξιά του κεντρικού άξονα, ο οποίος οδηγεί στη Λεωφόρο Σχιστού.

Η διασύνδεση των δύο αυτών χώρων συνολικής έκτασης 250.000 τ.μ., δίνει τη δυνατότητα ανάπτυξης πολλαπλών δραστηριοτήτων Logisticsστους τομείς car-terminalκαι εμπορευματοκιβωτίων, σε δύο δηλαδή εξαιρετικά παραγωγικούς τομείς του ΟΛΠ.  Η εκπόνηση της μελέτης ανετέθει στην εταιρία «Δ.Ι.Παπαντώνη».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Die Welt: Θα επέλθει η κάθαρση στο ελληνικό δράμα;

Εκτενές άρθρο για την πορεία της ελληνικής οικονομίας με το νέο θρίλερ για την επιστροφή της Τρόικας αλλά και το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών που φαίνεται να τρομάζει τις αγορές φιλοξενεί η εφημερίδα Die Welt.  Όπως σημειώνει η εφημερίδα «ένα από τα επιτεύγματα της ελληνικής τραγωδίας είναι ότι μετά τα όσα[…]

Περισσότερα »

Τι θα πληρώσουμε μέχρι το τέλος του 2014

Οι φορολογούμενοι σπεύδουν στις εφορίες για να κλείσουν ή να ρυθμίσουν τις φορολογικές τους εκκρεμότητες, οι οποίες εκτείνονται από τις διορθώσεις στο Ε9 και τις απαλλαγές από τον ΕΝΦΙΑ, τη διακοπή εργασιών, την κατάθεση πινακίδων αλλά και το συμψηφισμό οφειλών με επιστροφές φόρου. Η πλειονότητα των φορολογουμένων «στήνεται» στα γκισέ[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *