Μελέτη για τη σύνδεση του carterminal με την περιοχή ΟΔΔΥ

Στην επιλογή ανάδοχου για την εκπόνηση της μελέτης «Υπόγεια οδική διασύνδεση εμπορικού λιμένα (carterminal) με την πρώην περιοχή ΟΔΔΥ» προχώρησε ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΛΠ Α.Ε. μετά την ολοκλήρωση του ανοιχτού διαγωνισμού, της σχετικής διακήρυξης και του πορίσματος της Επιτροπής Διαγωνισμού.

Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο ενταγμένο στο επενδυτικό πρόγραμμα του ΟΛΠ Α.Ε., το οποίο διασύνδεει δύο χερσαίους λιμενικούς χώρους ιδιοκτησίας ΟΛΠ, τον χώρο του car-terminalστο Ν. Ικόνιο με τον γειτονικό χώρο που βρίσκεται δεξιά του κεντρικού άξονα, ο οποίος οδηγεί στη Λεωφόρο Σχιστού.

Η διασύνδεση των δύο αυτών χώρων συνολικής έκτασης 250.000 τ.μ., δίνει τη δυνατότητα ανάπτυξης πολλαπλών δραστηριοτήτων Logisticsστους τομείς car-terminalκαι εμπορευματοκιβωτίων, σε δύο δηλαδή εξαιρετικά παραγωγικούς τομείς του ΟΛΠ.  Η εκπόνηση της μελέτης ανετέθει στην εταιρία «Δ.Ι.Παπαντώνη».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχέδιο για μόνιμα capital controls σε συνταξιούχους και δημόσιους

Ενα σχέδιο σοκ με την επιβολή μόνιμων, ειδικών, πιο σκληρών, capital controls, για συνταξιούχους και δημοσίους υπαλλήλους, με στόχο την διεύρυνση της χρήσης πλαστικού χρήματος και την πάταξη της φοροδιαφυγής, επεξεργάζονται στο ΥΠΟΙΚ. Σύμφωνα με το σχέδιο που αποκαλύπτει η εφημερίδα «Βήμα της Κυριακής», δημόσιοι υπάλληλοι και συνταξιούχοι θα μπορούν[…]

Περισσότερα »

Πλειστηριασμοί: Οροι και προϋποθέσεις για προστασία

Υποχρεωμένοι να είναι συνεργάσιμοι με τις τράπεζες όσοι διεκδικούν προστασία της πρώτης κατοικίας. Ποια είναι η διαδικασία. Πώς λειτουργεί η κάλυψη, πότε πληρώνει το κράτος και πότε χάνεται το όφελος. Τι προβλέπει το νομοσχέδιο. Χωρίς να υπάρχει σαφής αναφορά σε διαγραφή χρέους κατατέθηκε νωρίς τα ξημερώματα της Τετάρτης το πολυνομοσχέδιο[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *