Μελέτη για τη σύνδεση του carterminal με την περιοχή ΟΔΔΥ

Στην επιλογή ανάδοχου για την εκπόνηση της μελέτης «Υπόγεια οδική διασύνδεση εμπορικού λιμένα (carterminal) με την πρώην περιοχή ΟΔΔΥ» προχώρησε ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΛΠ Α.Ε. μετά την ολοκλήρωση του ανοιχτού διαγωνισμού, της σχετικής διακήρυξης και του πορίσματος της Επιτροπής Διαγωνισμού.

Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο ενταγμένο στο επενδυτικό πρόγραμμα του ΟΛΠ Α.Ε., το οποίο διασύνδεει δύο χερσαίους λιμενικούς χώρους ιδιοκτησίας ΟΛΠ, τον χώρο του car-terminalστο Ν. Ικόνιο με τον γειτονικό χώρο που βρίσκεται δεξιά του κεντρικού άξονα, ο οποίος οδηγεί στη Λεωφόρο Σχιστού.

Η διασύνδεση των δύο αυτών χώρων συνολικής έκτασης 250.000 τ.μ., δίνει τη δυνατότητα ανάπτυξης πολλαπλών δραστηριοτήτων Logisticsστους τομείς car-terminalκαι εμπορευματοκιβωτίων, σε δύο δηλαδή εξαιρετικά παραγωγικούς τομείς του ΟΛΠ.  Η εκπόνηση της μελέτης ανετέθει στην εταιρία «Δ.Ι.Παπαντώνη».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο 25,7% η ανεργία στην Ελλάδα το Σεπτέμβριο

Στο 25,7% μειώθηκε η ανεργία στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο του 2014, σε σχέση με τον Αύγουστο (26%), σύμφωνα με στοιχεία της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας (Eurostat) που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα. Εξάλλου, σταθερή στο 11,5% παρέμεινε η ανεργία στην ευρωζώνη τον Νοέμβριο του 2014 σε σχέση με τον Οκτώβριο, ενώ ένα[…]

Περισσότερα »

Ο Γιάννης Μουρμούρας νέος υποδιοικητής στην ΤτΕ

Την τοποθέτηση του Γιάννη Μουρμούρα στη θέση του υποδιοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος αποφάσισε το Γενικό Συμβούλιο της Τράπεζας. Ο Γ. Μουρμούρας θα αναλάβει τη θέση της πρώην Υποδιοικητού Ελένης Λουρή, της οποίας η θητεία έληξε στις 20 Ιουνίο. Ο Γιάννης Μουρμούρας γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1965 έχει διατελέσει επί[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *