Μελέτη για τη σύνδεση του carterminal με την περιοχή ΟΔΔΥ

Στην επιλογή ανάδοχου για την εκπόνηση της μελέτης «Υπόγεια οδική διασύνδεση εμπορικού λιμένα (carterminal) με την πρώην περιοχή ΟΔΔΥ» προχώρησε ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΛΠ Α.Ε. μετά την ολοκλήρωση του ανοιχτού διαγωνισμού, της σχετικής διακήρυξης και του πορίσματος της Επιτροπής Διαγωνισμού.

Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο ενταγμένο στο επενδυτικό πρόγραμμα του ΟΛΠ Α.Ε., το οποίο διασύνδεει δύο χερσαίους λιμενικούς χώρους ιδιοκτησίας ΟΛΠ, τον χώρο του car-terminalστο Ν. Ικόνιο με τον γειτονικό χώρο που βρίσκεται δεξιά του κεντρικού άξονα, ο οποίος οδηγεί στη Λεωφόρο Σχιστού.

Η διασύνδεση των δύο αυτών χώρων συνολικής έκτασης 250.000 τ.μ., δίνει τη δυνατότητα ανάπτυξης πολλαπλών δραστηριοτήτων Logisticsστους τομείς car-terminalκαι εμπορευματοκιβωτίων, σε δύο δηλαδή εξαιρετικά παραγωγικούς τομείς του ΟΛΠ.  Η εκπόνηση της μελέτης ανετέθει στην εταιρία «Δ.Ι.Παπαντώνη».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

E.K.: Περισσότερο έλεγχο του ελληνικού προγράμματος

Συγκεκριμένο σχέδιο για την ενίσχυση της συμμετοχής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην παρακολούθηση του προγράμματος διάσωσης ζήτησε από την επιτροπή Οικονομικής Πολιτικής ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, αίτημα που είχε διατυπώσει και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Η εντολή αυτή συζητήθηκε σε συνεδρίαση της Διάσκεψης του Προέδρων του ΕΚ, η[…]

Περισσότερα »

Βρυξέλλες: Δεν είναι απαραίτητη η πιστοληπτική γραμμή – Μαξίμου: Δικαιωνόμαστε!

Η μεταρρύθμιση της αγοράς ενέργειας στην Ελλάδα είναι το δυσκολότερο από τα 88 προαπαιτούμενα της τέταρτης και τελευταίας αξιολόγησης του τρίτου ελληνικού προγράμματος διάσωσης, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε σε ομάδα δημοσιογράφων στις Βρυξέλλες, σήμερα, κοινοτική πηγή με καλή γνώση του θέματος. Συγκεκριμένα, η κοινοτική πηγή που ενημέρωσε τον Τύπο[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *