Μινωικές Γραμμές: Αγορά μετοχών της HELLENICSEAWAYS

Οι Μινωικές Γραμμές προέβησαν την 12η Φεβρουαρίου 2016 στην αγορά από εταιρείες του Ομίλου INTERAMERICAN, συνολικού αριθμού 3.037.000 μετοχών (οι «Μετοχές»)  επί της μη εισηγμένης ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία η « HSW» οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσοστό 3,91 % του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της.

Το συνολικό τίμημα των Μετοχών της HSW, ήτοι ποσό 4.555.500,00 ευρώ,  καταβλήθηκε ολοσχερώς την ίδια ημέρα στις πωλήτριες εταιρείες.

Προς ενίσχυση της συμμετοχής των Μινωικών Γραμμών στην HSW, η Εταιρεία ευρίσκεται σε διαδικασία διενέργειας συναλλαγών για την αγορά μετοχών της HSW από ενδιαφερόμενους μετόχους μειοψηφίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με χρήση πλαστικού χρήματος το χτίσιμο αφορολόγητου

Το χτίσιμο του αφορολόγητο ορίου με πλαστικό χρήμα από την 1η Ιουλίου αποφάσισε η κυβέρνηση και τις προσεχείς μέρες καταθέτει νομοθετική ρύθμιση στη Βουλή. Οι φορολογούμενοι από τον επόμενο μήνα θα πρέπει να χρησιμοποιούν τις χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες διαφορετικά θα χάσουν το αφορολόγητο όριο. Παράλληλα με τις νέες διατάξεις[…]

Περισσότερα »

Kρουαζιέρα: Αναμένονται έσοδα 500 εκ. για το ΄17 στην Ελλάδα

Με υπόβαθρο τις γεωπολιτικές εξελίξεις που έχουν αλλάξει δραματικά τον χάρτη της Μεσογειακής κρουαζιέρας, κορυφαία στελέχη από τις σημαντικότερες εταιρείες του κλάδου θα συμμετάσχουν στο 4o Posidonia Sea Tourism Forum για να συζητήσουν τις προοπτικές ανάκαμψης της κρουαζιέρας στην Ανατολική Μεσόγειο και την Μαύρη Θάλασσα. Η ανά διετία διοργάνωση-ορόσημο για την[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *