“Σπάσιμο” μεγάλων περιφερειών με αρχή από τη Β’ Αθηνών

Να «σπάσει» η Περιφέρεια της Β’ Αθηνών προτείνει ο πρώην υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης.

Ο βουλευτής της ΝΔ, με συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» της Κυριακής, κρίνει αναγκαία την κατάτμηση των μεγάλων περιφερειών και πρώτα απ’ όλα της Β’ Αθηνών, η οποία φτάνει στις 44 έδρες, μετά την τελευταία απογραφή.

Σχετικά με την αλλαγή του εκλογικού νόμου, ο κ. Μιχελάκης τονίζει ότι πρέπει να συζητηθεί στο πλαίσιο του διαλόγου για τη συνταγματική αναθεώρηση.

Πατήστε πάνω στη φωτογραφία και διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξη που παραχώρησε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών και βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στη Μονή Πετράκη

Η οργάνωση «Αμετανόητοι Αναρχικοί» ανέλαβε την ευθύνη της επίθεσης στο κτήριο της «Ιεράς Συνόδου», στη Μονή Πετράκη, στις 8 Αυγούστου. Στην προκήρυξή τους, η οποία δημοσιεύθηκε σε ιστοσελίδα του αντεξουσιαστικού χώρου, τονίζουν ότι η πράξη τους αποτελεί «απάντηση στο νέο κύμα κρατικής καταστολής». Η οργάνωση συνδέει την επίθεσή της με[…]

Περισσότερα »

Σταϊκούρας: H υπεύθυνη εξωτερική πολιτική δεν ασκείται με συλλαλητήρια

«Γενικώς πιστεύω ότι υπεύθυνη εξωτερική πολιτική δεν ασκείται με συλλαλητήρια», τονίζει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Νέα Σελίδα» ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Σταϊκούρας. «Γενικώς πιστεύω ότι υπεύθυνη εξωτερική πολιτική δεν ασκείται με συλλαλητήρια», τονίζει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα “Νέα Σελίδα” ο πρώην υπουργός και βουλευτής[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *