Νέο σύστημα πληρωμής των τελών ΙΧ

Αλλαγές έρχονται μέσα στο 2016 και στο σύστημα πληρωμής των τελών κυκλοφορίας. Ο ιδιοκτήτης θα μπορεί να πληρώνει ανάλογα με τους μήνες που κυκλοφορεί το αυτοκίνητο.

Το υπουργείο Οικονομικών, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Εθνος», εξετάζει το ενδεχόμενο τα τέλη να πληρώνονται κατ’ αποκοπήν, ανάλογα με τους μήνες που κυκλοφορεί το αυτοκίνητο. Στο πλαίσιο αυτό ο ιδιοκτήτης του οχήματος θα μπορεί να πληρώσει το ποσό που αναλογεί στα τέλη κυκλοφορίας για έναν ή τρεις μήνες.
Επίσης προωθείται η καθιέρωση ενός νέου αυτοκόλλητου που θα προμηθεύονται δωρεάν όλοι οι φορολογούμενοι με την εξόφληση των τελών κυκλοφορίας και στο οποίο θα είναι ενσωματωμένο και τσιπάκι που περιλαμβάνει πληροφορίες για το αν έχουν καταβληθεί τα τέλη κυκλοφορίας, αν το όχημα είναι ασφαλισμένο και αν έχει περάσει από έλεγχο ΚΤΕΟ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΦΚΑ: Εβγαλαν 4.200 νέες συντάξεις – Αγώνας δρόμου για τη δόση

Στην καταβολή 4.200 νέων συντάξεων και των αναδρομικών ποσών που οφείλονται, αναμένεται να προχωρήσει ο Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης την Τρίτη μετά την έκκληση του διοικητή Θανάση Μπακαλέξη. Οι υπάλληλοι στις αρμόδιες υπηρεσίες εργάστηκαν και το Σαββατοκύριακο, προκειμένου να οριστικοποιήσουν όσο το δυνατόν περισσότερες κύριες συντάξεις. Κυρίως το Σάββατο, εκτιμάται[…]

Περισσότερα »

4ος γύρος του επάθλου GTCC και δεξιοτεχνίας DRIFT στην Κόρινθο

Και τι καλύτερο για την συνέχεια του θεσμού με έναν αγώνα σε ένα νέο χώρο για το GTCC με “άρωμα” Ράλυ Ακρόπολις. Από την αρχή της χρονιάς ήταν στα σχέδια να διοργανωθεί ένας διαφορετικός αγώνας. Μετά λοιπόν από τον αγώνα στην πίστα της Καλαμάτας (όπου έγινε επιτυχημένα ο 3ος γύρος[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *