Νέο e-mail στην Τρόικα από την Κυβέρνηση

Εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να σταλεί σε ΔΝΤ, ΕΕ και ΕΚΤ το απαντητικό e-mail της κυβέρνησης με την αναλυτική  τεκμηρίωση των ελληνικών προτάσεων για τα «προληπτικά» μέτρα που θα καλύψουν το «ενδεχόμενο» δημοσιονομικό κενό του 2015. 

Πολλά από τα επιχειρήματα που θα εμπεριέχονται στο θέσεις της Αθήνας  θα αποτελέσουν και μέρος της επιχειρηματολογίας που θα αναπτύξει στο βραδινό Εuroworking Group ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών Τάσος Αναστασάτος. 

Στελέχη του οικονομικού επιτελείου αναφέρουν ότι η κίνηση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της ενίσχυσης της επιχειρηματολογίας για την ορθότητα των ελληνικών προτάσεων και όχι στην αποδοχή νέων μέτρων παρά το γεγονός ότι η τρόικα έχει ζητήσει από τώρα τη λήψη μέτρων που η κυβέρνηση είχε προτείνει για τον Ιούλιο του 2015 και μόνο στην περίπτωση που υπάρχει δημοσιονομική αστοχία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αλ. Τσίπρας: Πιο κοντά στον έλεγχο και τη λογοδοσία η κατάτμηση των μεγάλων εκλογικών περιφερειών

Στην κατάτμηση των μεγάλων εκλογικών περιφερειών αναφέρεται ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, επισυνάπτοντας ένα σποτάκι στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτών για την κυβερνητική πολιτική. Η σχετική ανάρτηση έγινε στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter, υπό τον τίτλο «Μια περιφέρεια στα “μέτρα” της κοινωνίας. Πιο κοντά στον έλεγχο και τη λογοδοσία. Πιο δημοκρατική».[…]

Περισσότερα »

Β. Κικίλιας: Η κυβέρνηση θα πάρει το βάρος της αποτυχημένης διαπραγμάτευσης

Η ΝΔ δεν πρόκειται να ψηφίσει τα νέα μέτρα που θα έρθουν στη Βουλή ξεκαθάρισε ο Βασίλης Κικίλιας εξαπολύοντας επίθεση στην κυβέρνηση την οποία και κατηγόρησε πως με την στρατηγική της προσπαθεί να κλείσει την αξιολόγηση με τεράστιο κόστος για τους πολίτες. Σε συνέντευξη του στο κεντρικό δελτίο της τηλεόρασης[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *