Ν. Κοτζιάς: Έχει τεθεί θέμα πολεμικών επανορθώσεων

Διέψευσε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς διά του εκπροσώπου του, τον ισχυρισμό του γερμανικού ΥΠΕΞ ότι το θέμα των γερμανικών πολεμικών επανορθώσεων δεν τέθηκε στην συνάντηση Κοτζιά – Σταϊνμάγερ, στις 10 Φεβρουαρίου στο Βερολίνο.

«Το ζήτημα των γερμανικών πολεμικών επανορθώσεων ετέθη κατά την επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά στο Βερολίνο, στις 10 Φεβρουαρίου, τόσο στην κοινή συνέντευξη Τύπου όσο και στην κατ’ ιδίαν συνάντηση των δύο υπουργών» δήλωσε την Τετάρτη ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών Κώνσταντίνος Κούτρας.  

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τη δήλωση της αναπληρώτριας εκπροσώπου του γερμανικού Υπουργείου Εξωτερικών, η οποία είπε ότι, εξ όσων γνωρίζει, το θέμα των γερμανικών πολεμικών επανορθώσεων δεν συζητήθηκε κατά τη διάρκεια της κατ’ ιδίαν συνάντησης των δύο υπουργών, ο κ. Κούτρας υποστήριξε ότι το θέμα των γερμανικών επανορθώσεων ετέθη από τον έλληνα υπουργό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βασιλειάδης: αδιαφάνεια και υπέρογκα μισθολόγια στην ΕΠΟ

Αποκαλυπτικός ήταν ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση της Άννας Καραμανλή. Ο υφυπουργός αναφέρθηκε στη διοικούσα επιτροπή της ΕΠΟ και τόνισε ότι αν δεν υπήρχε η κίνηση της πολιτείας, δεν θα παρέμβαιναν η FIFA και η UEFA. Επίσης έκανε λόγο για “τρύπα” 15.000.000 ευρώ στα ταμεία της[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *