Ξεκίνησε το πρόγραμμα Kid’s Athletics των Π.Ε Πειραιά & Νήσων

Με μεγάλη επιτυχία άρχισε το πρόγραμμα Kid’sAthletics, που συνδιοργανώνουν οι Περιφερειακές Ενότητες Πειραιά & Νήσων, ο ΣΕΓΑΣ και οι Σχολικοί Σύμβουλοι Φυσικής Αγωγής Πειραιά & Νήσων.

Η έναρξη του προγράμματος, που στοχεύει στην «γνωριμία» των παιδιών με τα αθλήματα του στίβου, έγινε, την Τετάρτη 30 Μαρτίου, στο γήπεδο Σιταποθηκών και συμμετείχαν περισσότεροι από 250 μαθητές και μαθήτριες Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Κερατσινίου- Δραπετσώνας.

Το Kid’sAthletics είναι εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας και πραγματοποιείται από το ΣΕΓΑΣ από τον οποίο πιστοποιήθηκαν, φέτος, 11 διακεκριμένοι αθλητές, εργαζόμενοι στην Περιφέρεια Αττικής, που συνδράμουν στην υλοποίησή του.

Το πρόγραμμα συνεχίζεται, την επόμενη Τετάρτη 6 Απριλίου, με ώρα έναρξης 9.00 το πρωί, στο Πέραμα (γήπεδο Πρόνοιας), με τη συμμετοχή μαθητών και μαθητριών Δημοτικών Σχολείων της πόλης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανοικτός ο δρόμος στην Ομ. Σκυλίτση μετά από ενέργειες του Δ. Πειραιά

Στην κυκλοφορία δόθηκε η λωρίδα επί της Ομηρίδου Σκυλίτση που παρέμενε κλειστή λόγω επικινδυνότητας ιδιωτικού κτηρίου, το οποίο είναι χαρακτηρισμένο ως μνημείο από το Υπουργείο

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *