Β. Μαρινάκης: “Οι Έλληνες δεν καταλαβαίνουν από φόβο ή εκβιασμούς”

“Να μη φοβόμαστε και να δουλέψουμε σκληρά για να βγει η χώρα από την κρίση” τόνισε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος νωρίτερα στο 20ό Δημοτικό Σχολείο Πειραιά.

Αναλυτικά, η δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Κανάλι 1 είναι η ακόλουθη: «Πιστεύω ότι ο ελληνικός λαός σήμερα από ένστικτο θα ψηφίσει ότι είναι καλύτερο, για την οικογένειά του, για την κοινωνία, για την πατρίδα. Είδαμε φόβο, τρόμο και εκβιασμούς της πλάκας, ωστόσο οι Έλληνες δεν καταλαβαίνουν από αυτά και θα ψηφίσουν επαναλαμβάνωγια το καλύτερο. Εύχομαι λοιπόν από αύριο με σκληρή δουλειά να γίνει μια αλλαγή στη χώρα και θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί για το καλύτερο».

Σε ερώτηση ποιό είναι το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη για την επόμενη ημέρα της εκλογικής αναμέτρησης, ο ίδιος τόνισε:
«Το μήνυμα είναι ότι όλοι μαζί θα πρέπει να κάνουμε μια προσπάθεια για να βγει η χώρα από την κρίση, αλλά χρειάζεται σκληρή δουλειά και δεν πρέπει να φοβόμαστε, ούτε να μαςτρομάζει κάτι. Αν είμαστε σοβαροί και δουλέψουμε σκληρά δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ με θέμα την αλλαγή του Καλλικράτη

Τη Δευτέρα 3 Απριλίου στις 10.00 π.μ συγκαλείται Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Κ.Ε.Δ.Ε., στην Αθήνα. Στη Συνέλευση θα αποφασισθούν οι δράσεις και οι πρωτοβουλίες που θα αναλάβει η Αυτοδιοίκηση Α΄ βαθμού στο πλαίσιο της διενέργειας του εθνικού διαλόγου με την Κυβέρνηση για τη διοικητική μεταρρύθμιση, με στόχο να ανταποκριθεί στην ιστορική της[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *