Οι αιτήσεις για το Πρόγραμμα Επισιτιστικής Συνδρομής

Η Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά σε σύμπραξη με τους Δήμους Πειραιά, Κερατσινίου – Δραπετσώνας, Κορυδαλλού, Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη και Περάματος, τις Μητροπόλεις Πειραιά & Νίκαιας και το ΤΕΙ Αθήνας υλοποιούν το πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD).

Μέχρι σήμερα στους Δήμους της ΠΕ Πειραιά έχουν υποβληθεί περισσότερες από 2.200 αιτήσεις.

Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων παρατάθηκε μέχρι και την Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015 και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν αίτηση στους Δήμους, που μετέχουν στο πρόγραμμα ή μέσω του Internet στη ιστοσελίδα https://www.idika.org.gr/teba.

Οι προϋποθέσεις και τα δικαιολογητικά για την υπαγωγή στο πρόγραμμα δημοσιεύονται στην Ανοιχτή Πρόσκληση προς τους δυνητικά ωφελούμενους στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Αττικής.

Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν και από τους παραπάνω Φορείς Σύμπραξης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανατροπή λέμβου με πρόσφυγες ανοιχτά του Φαρμακονησίου

Λέμβος με πρόσφυγες ανετράπη ανοιχτά του Φαρμακονησίου, με αποτέλεσμα να είναι σε εξέλιξη έρευνες για αγνοούμενους. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, ήδη έχουν διασωθεί τρία άτομα, ενώ αγνοούνται άλλοι τέσσερις που επέβαιναν στη λέμβο, κατά δήλωση των διασωθέντων.  Στις έρευνες για τυχόν αγνοούμενους λαμβάνουν μέρος τρία[…]

Περισσότερα »

Κύπρος: Εντοπίστηκε τρίτο τσιμεντομπλόκ στην Κόκκινη Λίμνη

Και τρίτο τσιμεντομπλόκ ανασύρθηκε το απόγευμα της Τρίτης, από την Κόκκινη Λίμνη, σε μία προσπάθεια εντοπισμού και της τρίτης βαλίτσας, με τη σορό γυναίκας θύματος του 35χρονου καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου. Όπως αναφέρει το philenews.com, το αντικείμενο εντοπίστηκε από δύτη, οποίος για αρκετή ώρα καταδυόταν στη λίμνη και πάνω[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *