Οι προβλέψεις των άστρων από 22 έως 28 Μαρτίου

Από τον αστρολόγο Γιάννη Μπαρδόπουλο

Γεια σας ένα ανεπίσημο τριήμερο εμβόλιμα σε ανάλογο τετραήμερο μας προσφέρει αυτό το σαββατοκύριακο… και το ενδιαφέρον που κρύβει αυτή η εβδομάδα είναι η επικοινωνία που κρύβει πολλά ενδιαφέροντα μαζί και προθέσεις. Πολύ εύκολα θα λέγαμε ότι είναι η εβδομάδα του ψεύτη και του Ερμή που θέλει να μας μάθει πολλά και όλα τα μυστικά μας να τα πει σε όλους καθώς μας υπόσχεται τα πάντα στα όνειρα μας· αυτός είναι ο Ερμής στους Ιχθείς.

Έτσι για το Σαββάτο 22/3, η σελήνη από την αρχή του εικοσιτετράωρου παρουσιάζει πολλές και συνεχείς όψεις οι πιο πολλές είναι δυσμενείς και αφορούν προβλήματα που δεν θα πρέπει να τους δίνουμε σημασία, επίσης να φροντίσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο θετικοί με το ταίρι μας. Η σύμπλευση Ερμή και Ποσειδώνα κορυφώνεται το βράδυ και μας δίνει την δυνατότητα να φροντίσουμε για μια έξοδο σε κοσμική ή καλλιτεχνική εκδήλωση ή για μια ρομαντική βόλτα με όλες τις πιθανές εξελίξεις δείχνει ότι είναι από τις καλύτερες επιλογές για τους ερωτευμένους.

Για την Κυριακή 23/3 και ενώ η σελήνη είναι για τελευταία μέρα στον τοξότη πραγματοποιεί πολύ θετικές όψεις από το μεσημέρι με τον Άρη και σε συνεχεία με τον Β. δεσμό της Σελήνης, γεγονός που προσδίδει στην μέρα αλλά και στις ενέργειες μας δημοφιλια σε ότι κάνουμε και πούμε. Επίσης είναι ιδανική μέρα για ημερήσια εκδρομή ή δραστηριότητα κάθε είδους με το ταίρι μας. Και από τις 10 το βράδυ που αλλάζει ζώδιο η σελήνη σοβαρεύουν κάπως οι συνθήκες.

Για την Δευτέρα 24/4, τις πρώτες πρωινές ώρες πραγματοποιείτε η φάση του τελευταίου τέταρτου της σελήνης στο ζώδιο του αιγόκερω, όλη η μέρα μέχρι τις 3 είναι πολύ θετική και ευνοεί τους πάντες από συναίσθημα και επικοινωνία. Όσοι είστε από τους τυχερούς που δεν εργάζεστε ή θα επιστρέψετε στις 25/3 μάλλον σας σκεπάζει το πάπλωμα μαζί με το ταίρι σας. Από το μεσημέρι να αποφύγετε τις οποίες διενέξεις μέχρι τις πρώτες νυκτερινές ώρες. Προτιμήστε να είστε σε ερωτική κόντρα συμφέρει πιο πολύ.

Για την Τρίτη 25/3, εθνική εορτή, η παρουσία της σελήνης στον Αιγόκερω και οι από το μεσημέρι αλλεπάλληλες, τώρα πια, δυσμενείς όψεις της σελήνης με τους Άρη και Β. δεσμό Σελήνης, μας δείχνει ότι οι συνθήκες δεν και οι καλύτερες για επικοινωνία, κουβέντα και ότι αφορά το κοινό λαϊκό αίσθημα. Να είστε όσο το δυνατόν οι λογικοί και διαλλακτικοί.

Για την Τετάρτη 26/3, από την αλλαγή της μέρας αλλάζει και η διάθεση της σκέψης καθώς η σελήνη είναι πια στον Υδροχόο και τις πρώτες ώρες τις μέρας σχηματίζει θετικές όψεις με τον Ήλιο και σε συνεχεία μέχρι αργά το μεσημέρι ο Ερμής από τους Ιχθείς με τον Δια στον Καρκίνο να προσέχετε το κλάμα και τα συναισθηματικά παράπονα, ενδέχεται να σας αποσπάσουν το ενδιαφέρον χωρίς όφελος ή όσοι προτιμήσετε να είστε οι παραπονούμενοι φροντίστε να είστε σε άτομα που θέλουν να σας ακούσουν. Οι δεκτές των συναισθηματικών παράπονων προτιμήστε να ακούτε το βράδυ που θα προσφέρεται και την αντίδραση ή θα μάθετε εσείς τα σημαντικά νέα.

Για την Πέμπτη 27/3, η μέρα από τις πρώτες ώρες της αρχίζει και δείχνει πολύ άνετη φιλική και συντροφική είναι ότι χρειάζεται για να φτιάξετε την σχέση σας, και να κάνετε σχέδια για το επόμενο σαββατοκύριακο. Μην αμελήσετε τυχών υποχρεώσεις σας τις μεσημεριανές ώρες ειδικά αν αφορούν οικογενειακές υποθέσεις. Το βράδυ δείχνει είναι ιδανικό για έξοδο και διασκέδαση.

Για την Παρασκευή 28/3, με την σελήνη να αλλάζει ζώδιο και να μπαίνει στους Ιχθείς τονίζετε το συναίσθημα μας και μας κάνει πιο στροφικούς. Βέβαια, η εξηντάρα όψη του Ερμή με τον Πλούτωνα μας κάνει επιφυλακτικούς και μας βοηθάει να μάθουμε ή να ψαρέψουμε πληροφορίες από άτομα που τους σερβίρουμε κάποιο παραμύθι ή μας σερβίρουν κάτι το ανάλογο για να τα πούμε όλα σε «άτομα της εμπιστοσύνης μας» από το μεσημέρι μέχρι το Βράδυ, με την βοήθεια του Ποσειδώνα και του Δια, όποτε προσέχετε για να έχετε ότι χρειάζεστε και για να μην το δείτε στις πρώτες ειδήσεις.

Κριός:

Θα έλεγα ότι ουδέτερα κινείται το σαββατοκύριακο χωρίς πολλές έγνοιες, ιδανικό για όσους έχουν τα γενέθλια τους που θα χαρίσουν στιγμές ηρεμίας και χαράς με τους φίλους τους· με το ταίρι τους για τους δεσμευμένους. Με την είσοδο της σελήνης στον τομέα της καριέρας σας που αντιπροσωπεύεται από το ζώδιο του Αιγόκερω κινήστε σε θέματα πολύ πιο πεζά αλλά και χρήσιμα. Όσοι έχετε γενέθλια από την Κυριακή το βράδυ έως την τρίτη προς την Τετάρτη που η σελήνη είναι στον αιγόκερω θα έχετε μια έντονη χρόνια μέχρι τα επόμενα γενέθλια σας που σταδιακά θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε πολλές και ποικίλες προκλήσεις. Ενώ όσοι έχετε από την Τετάρτη έως την πέμπτη θα είναι πιο ανέμελη η χρόνια έχοντας τις ευκαιρίες σας ώστε να τις εκμεταλλευτείτε κατά το δοκούν. Στα αισθηματικά είστε με κάποιο προβληματισμό μέχρι την τρίτη και με αυξημένες υποχρεώσεις. Ενώ καλύτερες είναι οι συνθήκες από την τρίτη και μετά.

Ταύρος:

Το σαββατοκύριακο κινείται κάπως νωχελικά και αιτία δεν είστε εσείς η αιτία αλλά οι υποχρεώσεις και οι εύθηνες που έχει το ταίρι σας. Δεν δείχνουν να είναι καταναγκαστικές αλλά πιο πολύ υποχρεωτικές κοινωνικές. Αντίθετα πιο ευχάριστα κινούνται οι ώρες με το ταίρι σας από την Κυριακή το βράδυ με την βοήθεια της σελήνης από τον Αιγόκερω και είναι ένα πολύ ξεκάθαρο δείγμα το πώς θα περάσουν όσοι έχουν αποφασίσει ένα τετραήμερο με το ταίρι τους. Όσοι έχετε γενέθλια κοντά στην πρώτη του μήνα να βάλετε νερό στο κρασί σας και να είστε διαλλακτικοί. Οι υπόλοιπες μέρες δείχνουν ότι κινούνται με την φροντίδα και τα πιθανά προβλήματα της εργασίας.

Δίδυμοι:

Το σαββατοκύριακο ξεκινάει με την σελήνη να βρίσκεται στο τομέα των συνεργατών σας και είναι ξεκάθαρη ένδειξη ότι πρέπει οι επαγγελματίες που εργάζονται να φροντίσουν λίγο καλύτερα τις επαγγελματικές τους προοπτικές. Όμως ταυτόχρονα δεν πρέπει να δυσαρεστήσετε το ταίρι σας και πρέπει να βρείτε χρόνο να αφιερώσετε και να μείνετε μόνοι. Από την Κυριακή το βράδυ είναι πολύ καλά να μείνετε μακριά από «υποχρεώσεις» ή αν είναι δυνατόν να κλέψετε την Δευτέρα και τρίτη και να την αφιερώσετε στην σχέση σας. Από τις 26 βρίσκεται τρόπο να ασχοληθείτε με το μέλλον σας είτε είναι επαγγελματικό είτε η κοινή πορεία με την σχέση σας που έχει πια νέες προοπτικές πολύ πιο θετικές.

Καρκίνος:

Έχετε ακούσει πολλά για τους πλανήτες που σας επηρεάζουν από τον άξονα των παρορμητικών. Έτσι και αυτό το τετραήμερο, είτε τριήμερο, ότι και να είναι τέλος πάντων είναι ένα πολύ θετικό διάστημα για να ζήσετε ότι είναι δυνατόν με το ταίρι σας. Μπορεί ναι μεν να είναι όλα δυναμικά και να σας εξιτάρουν οι συνθήκες καθώς ο πλανητικός συνδυασμός του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, του Ουρανού από τον Κριό και του Δια από το ζώδιο σας μαζί και οι δυναμικές συσχετίσεις της σελήνης που πραγματοποιούνται μέσα στο τετραήμερο σας χαρίζουν στιγμές που σίγουρα σας ενθουσιάζουν αλλά δεν σας προσφέρουν αυτό το οποίο ζητάτε. Να μην σκεφτούμε τις πιθανών δυσάρεστες εξελίξεις που σας κρύβουν κάποια άτομα. Γενικά όμως όλα αυτήν την περίοδο όλα πάνε όπως εσείς τα θέλετε για τώρα και μόνο σύμφωνα με το πλάνο σας. Να είστε έτοιμοι για πιθανές επαγγελματικές προστριβές ή προβλήματα που ενδεχόμενα να τις γλιτώσετε τη Δευτέρα όμως τις αντιμετωπίζεται κατά πρόσωπο από την Τετάρτη.

Λέων:

Με την Αφροδίτη να έχει πραγματοποιήσει όλες τις δύσκολες αστρολογικές όψεις και να κινείται ελευθέρα μέσα στον τομέα των συνεργατών σας και δίνοντας μια άλλη πιο θετική και φιλική ατμόσφαιρα υποδηλώνει πια ότι μπορείτε να κινήστε ελευθέρα από τις τελευταίες μέρες που  ήταν πράγματι δύσκολες. Έτσι και αυτό το διήμερο ή για τους τυχερούς και τετραήμερο είναι ιδανικό για φυγή σε μέρη που προσφέρουν προστασία από ανεπιθύμητα βλέμματα παρέα με το ταίρι σας. Τι! Δεν έχετε ταίρι; Μην ανησυχείτε· ένα σας περιμένει εκεί που είστε. Είστε επαγγελματίας και σας ενδιαφέρει η καριέρα σας, τότε το τετραήμερο είναι ιδανικό για μυστικές επαφές και συμφωνίες μαζί με αναψυχή. Δεν σας αφορά τίποτα από τα παραπάνω, είστε από τους τυχερούς που θα μπορέσετε να έχετε μέρες μαζί με το ταίρι σας και τις περνάτε χαρούμενα μαζί του. οι εργάσιμες μέρες δεν σας πτοούν πάντα ίδιες είναι.

Παρθένος:

Ότι σχέδια έχετε για πιθανό τετραήμερο να τα ξεχάσετε, βέβαια, οι ανατροπές δεν είναι δυσάρεστες, αντίθετα είναι ευχάριστες. Οι μεγαλύτεροι θα περάσουν τις μέρες με την οικογένεια τους και οι νεώτεροι θα τις περάσουν παρέα με το σύντροφο τους. Πιθανές οικογενειακές ή κοινωνικές υποχρεώσεις είναι μέσα στις πιθανότητες για αλλαγές σχεδίων. Με την είσοδο της σελήνης από την Κυριακή το βράδυ στον Αιγόκερω όλα γίνονται σταδιακά πιο θετικά και είναι ιδανικές οι στιγμές για να τις ζήσετε με το ταίρι σας. Ταυτόχρονα να θυμάστε ότι όλα μεγεθύνονται κατά το δοκούν. Όποτε να προέχετε να μην υποσχεθείτε πράγματα που δεν μπορείτε να τηρήσετε ούτε και να τα πιστέψετε αν δεν τα δείτε πράξη. Αυτά για τους ελεύθερους, ανάλογα είναι και για τους επαγγελματίες που δεν βάζουν σε δεύτερη προτεραιότητα τις προοπτικές τους.

Ζυγός:

Επικοινωνία είναι το ζητούμενο για τους περισσότερους από σας, επικοινωνία σε αισθηματικά και ερωτικά και κάτι πρέπει να αλλάξει βρε παιδί μου εδώ και τώρα. Είναι έτσι; ή θα χειροτερέψουν τα πράγματα. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να είστε όσο το δυνατόν πιο διπλωματικοί, άλλωστε είναι και το στοιχείο σας, να αφήσετε τις εξελίξεις να κινηθούν και να φανερώσουν τις προθέσεις των άλλων. Αυτή είναι η καλύτερη συμβουλή, ώστε να έχετε τις πιο λίγες αλλά και σωστές επιλογές στο τραπέζι που μπορούν να προσφέρουν επιτυχία. Αυτό αφορά, μόνο όσους έχουν ή ζουν σε ασαφή συνθήκες τόσο συναισθηματικές ή ερωτικές όσο και επαγγελματικές. Όλα αυτά διότι ναι μεν όλα δείχνουν ότι κινούνται προς θετικές εξελίξεις που υποστηρίζονται από την θετική συσχέτιση που δημιουργείται από τον ανάδρομο Άρη που είναι στο ζώδιο σας και της Αφροδίτης που βρίσκεται στο Υδροχόο. Ναι μεν θετική συσχέτιση δεν λείπουν όμως τα προβλήματα που τονίζονται και από τα ψέματα του Ποσειδώνα μέσω του Άρη, επίσης προσέχετε να μην χάσετε τίποτα ή σας κλέψουν, σίγουρα όμως θα χάσετε μερικοί και τα αισθήματα σας για κάποιο άτομο που αγαπάτε.

Σκορπιός:

Ευχάριστα κυλά το διήμερο ή έστω τετραήμερο για μερικούς τυχερούς. Οι επιλογές σας είναι από τις καλύτερες και πιο πολύ αφορούν την ηρεμία και την ξεκούραση που θέλετε να έχετε με τους δικούς σας ανθρώπους αλλά με την σελήνη στο τοξότη που είναι ο δεύτερος ζωδιακός σας τομέας μάλλον δείχνει πολυκοσμία έξοδα και ταξίδια και επαφές με πολύ κόσμο. Κάπου εκεί «χαμένο» είναι και το ταίρι σας. Όποτε το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να βρεθείτε με άτομα οικεία και φιλικά για ψυχαγωγία και διασκέδαση· μετρημένο το φαγητό. Και με την είσοδο της σελήνης στον αιγόκερω αργά το βράδυ της Κυριακής διορθώνεται η διάθεση σας και όλα πια είναι καλύτερα από άλλοτε. Ανάλογα κινούνται η Δευτέρα και τρίτη για όσους δεν δουλεύουν. Οι εργαζόμενοι την Δευτέρα θα είναι πιθανόν σε αναμμένα καρφιά. Από την Τετάρτη όλα είναι πιο ήρεμα και πιθανόν οι οποίοι προβληματισμοί θα αποσυρθούν και θα λυθούν όλες οι απορίες.

Τοξότης:

Με την σελήνη στο ζώδιο σας όλο το σαββατοκύριακο το μόνο που μένει είναι να σας ευχηθούμε ηρεμία, όλα τα αλλά τα έχετε και μάλιστα με το παραπάνω, μελανό σημείο τα νεύρα από το πρωινό του Σαββάτου και η πιθανή παρεξήγηση με το σύντροφο σας ή με ένα παιδί σας όσοι είστε γονείς. Επίσης για τους νεώτερους του ζωδίου δεν πρέπει να αδιαφορήσετε για τις ανάγκες του συντρόφου και να βρείτε μια κοινή λύση. Καλό είναι αν μπορείτε να φύγετε μαζί του σε ένα τετραήμερο ηρεμίας και σε επέκταση με σωστή επικοινωνία, ειδικά το τελευταίο μπορεί να το χρειάζεστε λίγο παραπάνω και η κοινή ερωτική απομόνωση σας δίνει όλες τις απαραίτητες ευκαιρίες. Οι μέρες της εργασίας κινούνται πολύ θετικές μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Αιγόκερως:

Καταρχάς δεν πρέπει να κάνετε σχέδια, είναι βέβαια έξω από τις συνήθειες σας αλλά τώρα θα σας κάνει καλό καθώς κρύβονται ευχάριστες εκπλήξεις και να αφήσετε το χειρισμό των εξελίξεων και σχέσεων στο ταίρι σας. Μην επιβάλετε τις απόψεις σας αλλά να θυμάστε ότι σκέφτονται και το καλό σας, όπως τώρα αυτό το διήμερο ή τετραήμερο για πολλούς. Από την Κυριακή το βράδυ που η σελήνη περνάει στο ζώδιο σας είναι πολύ θεμιτό και λογικό να θέλετε να μείνετε μόνοι σας. Η Δευτέρα είναι νευρική μέρα, λίγο όχι πολύ,  αλλά ευτυχώς περνάει πολύ γρήγορα, ανάλογες χωρίς προβλήματα είναι οι υπόλοιπες μέρες.

Υδροχόος:

Με την Αφροδίτη να είναι έρημη από σημαντικές όψεις μέσα στο ζώδιο σας προσφέρει την απαραίτητη ηρεμία από τα κοινά και χαρίζει στιγμές χαράς και απόλαυσης μοιρασμένες με το ταίρι. Μια επιλογή για έξοδο είναι ότι το καλύτερο θα μπορούσε να γίνει πικάντικο ραντεβού ακόμα και με άγνωστα άτομα, ιδανική επιλογή είναι το βράδυ του Σαββάτου· να μην χαθεί η εύκαιρα γιατί κρύβει ενδιαφέρουσα συνεχεία. Ανάλογα κινείται και η Κυριακή. Η Δευτέρα σας υποχρεώνει να εργαστείτε λίγο παραπάνω όσοι δεν φύγατε τετραήμερο. Και ήρεμα σχετικά κινούνται οι υπόλοιπες μέρες της εβδομάδας, μάλλον είστε οι πιο τυχεροί.

Ιχθείς:

Ιδιαίτερα ευχάριστο δείχνει ότι κινείται το διήμερο για τους πολλούς, ελπίζω να είναι τετραήμερο και για σας. Η Σελήνη στο δέκατο ζωδιακό σας τομέα, τον τοξότη, σας προσφέρει ευχάριστες κοινωνικές στιγμές για ότι κάνετε, ιδανική επιλογή είναι μια κοινωνική έξοδος με το ταίρι σας και συμμετοχή σε κάποια εκδήλωση. Προτείνεται να είναι το σαββατόβραδο, και όχι η Κυριακή το βράδυ, διότι είναι ιδανική για μια βόλτα ή για οικογενειακές υποχρεώσεις. Όσοι όμως έχετε την τύχη το διήμερο να το κάνετε τετραήμερο  μια απόδραση είναι η καλύτερη επιλογή για σας και θα το ευχαριστηθείτε. Να μείνετε όμως συντονισμένοι στις επαγγελματικές υποθέσεις και να μην ξεχάσετε ότι η εργασία τρέχει και αρχίζει επιτέλους να αποδίδει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πλανητικό δελτίο για όλα τα ζώδια έως τις 14 Νοέμβριου

Από τον Αστρολόγο Ιωάννη Μπαρδόπουλο… Από τις 8 Νοέμβριου 2014, έως τις 14 Νοέμβριου 2014, πλανητικό δελτίο για όλα τα ζώδια. Για το Σάββατο 8/11, Η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Ταύρου, στις 3:44 εισέρχεται στο ζώδιο των Δίδυμων, και στις 12:20 πραγματοποιεί την μοναδική όψη της[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *