ΟΛΠ: Διάκριση ως η καλύτερη εταιρία του Δημόσιου Τομέα

Ο ΟΛΠ απέσπασε τιμητική διάκριση από τα επιχειρηματικά βραβεία «ΧΡΗΜΑ – ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΥΖΟΥΝΗΣ 2014» ως η καλύτερη  εταιρία του δημόσιου τομέα για πέμπτη συνεχή χρονιά.

Τα επιχειρηματικά βραβεία για εισηγμένες εταιρίες στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών απονεμήθηκαν από τον Δ/ντα Σύμβουλο του Ομίλου Ελληνικά Χρηματιστήρια κ. Σωκράτη Λαζαρίδη,  τον Πρόεδρο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κ. Κ. Μποτόπουλο, τον πρώην Υπουργό Οικονομικών κ. Νίκο Χριστοδουλάκη, τον Πρόεδρο & Δ/ντα Σύμβουλο της Ένωσης Θεσμικών Επενδυτών (ΕΘΕ) κ. Κ. Βολίκα, τον  Πρόεδρο του Συνδέσμου Μελών Χρηματιστηρίου Αθηνών (ΣΜΕΧΑ) κ. Κ. Κυρίτση και τον Πρόεδρο της Ένωσης Εισηγμένων Εταιριών κ. Π. Δράκο. Όπως επισήμανε ο κ. Κων/νος Ουζούνης του οικονομικού περιοδικού «ΧΡΗΜΑ», τα βραβεία απονέμονται μετά από ηλεκτρονική ψηφοφορία άνω των 1300 συνδρομητών, τα δώδεκα τελευταία χρόνια.

Μεταξύ των βραβευθέντων σε διαφορετικές κατηγορίες ήταν και οι εταιρίες ΟΤΕ, Εθνική Τράπεζα, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ,ΟΠΑΠ, Ελληνικά Πετρέλαια, Motoroil, ΤΙΤΑΝ,κλπ.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος του ΟΛΠ Α.Ε. κ. Γιώργος Ανωμερίτης: «ο ΟΛΠ Α.Ε, ο οποίος από το 2010 έχει μια συνεχή κερδοφορία, ακολουθεί μια μεταρρυθμιστική και εκσυγχρονιστική πορεία σε όλους τους τομείς δραστηριότητας του. Με τις κοινωνικές του αποφάσεις συμβάλει στη βελτίωση των σχέσεων του με τις πόλεις και τους πολίτες μέσω της ενίσχυσης κυρίως δράσεων πολιτισμού. Ο ΟΛΠ Α.Ε σε συνεργασία με διεθνείς φορείς και λιμάνια ενισχύει την ανταγωνιστικότητα του και βελτιώνει τη διεθνή του θέση».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Άλμα» συναλλαγών με πλαστικό χρήμα

Τα προγράμματα επιβράβευσης που προσφέρουν οι τράπεζες ενθαρρύνουν ολοένα και περισσότερους να ψωνίζουν με κάρτες. Αύξηση των καταναλωτικών δαπανών που πραγματοποιούνται μέσω πιστωτικών και χρεωστικών τραπεζών σημειώθηκε το 2014 για πρώτη φορά μετά το ξέσπασμα της κρίσης. Ολοένα και περισσότεροι πολίτες χρησιμοποιούν τις κάρτες τους για αγορά βενζίνης, στα super[…]

Περισσότερα »

Νέο χαμηλό για το 10ετές ελληνικό ομόλογο

Στο χαμηλότερο επίπεδο από τον Δεκέμβριο του 2009, έπεσε η απόδοση των 10ετών ομολόγων του ελληνικού δημοσίου εξέλιξη που σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters οφείλεται στην αναβάθμιση του αξιόχρεου της χώρας από τον οίκο πιστοληπτικής αξιολόγησης Moody’s την Παρασκευή. Η απόδοση του 10ετούς ομολόγου υποχώρησε κατά 8 μονάδες βάσης στο[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *