«Οχι» σε συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ είναι αφερέγγυοι

Την εκτίμηση ότι ο εκλογικός χάρτης δεν θα μεταβληθεί σημαντικά μετά τις εκλογές διατύπωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, ενώ έθεσε ως στόχο για το κόμμα την εκλογή ευρωβουλευτών.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, επανέλαβε τους λόγους για τους οποίους η ΔΗΜΑΡ έφυγε από την κυβέρνηση και ξεκαθάρισε ότι δεν θα επέστρεφε: «Δεν θα επέστρεφα σε συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ γιατί είναι αφερέγγυοι».

Σχετικά με την πρωτοβουλία για την κεντροαριστερα που προτίθεται να αναλάβει μετά τις εκλογές και τη συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ σε αυτήν, ο ίδιος υπενθύμισε ότι το ΠΑΣΟΚ έχει κάνει μια προγραμματική συμφωνία με τη Ν.Δ. μέχρι το 2016.

Σε ερώτηση για το τι είναι προοδευτικό, ο κ. Κουβέλης έφερε το παράδειγμα της φορολογίας ακινήτων έναντι της φορολόγησης της ακίνητης περιουσίας.

Σχετικά με τις δημοσκοπήσεις και τα ποσοστά της ΔΗΜΑΡ, ο κ. Κουβέλης αναρωτήθηκε για την αξιοπιστία των ευρημάτων τους, υπενθυμίζοντας τα αντίστοιχα ευρήματα του 2012, «όταν σε ορισμένα κόμματα έδιναν 25% και 30% και τελικά πήραν τα ποσοστά που πήραν».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι άνθρωποι από το Ποτάμι έχουν μια θέση στη ΝΔ

Δημόσια πρόσκληση στα στελέχη του Ποταμιού να συμπράξουν με τη ΝΔ, απευθύνει ο αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επικαλείται τη δική του εμπειρία στον ΛΑΟΣ, μιλώντας στην «Καθημερινή της Κυριακής» και, υπονοώντας ότι η πόλωση στο εξής με τον ΣΥΡΙΖΑ θα συντρίψει τα μικρά κόμματα του[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *