Οχτώ στις δέκα Ελληνίδες απατούν τον σύντροφό τους…

Της Ιωάννας Μάζη

Οχτώ στις δέκα ελληνίδες απατούν τον σύντροφό τους όπως αποκάλυψε έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών η οποία έγινε σε 2.000 ζευγάρια, καταρρίπτοντας τον μύθο ότι οι άνδρες είχαν αυτό το «προνόμιο»

Στη νέα έρευνα, η οποία διήρκεσε δύο χρόνια, έγινε σε συνεργασία με το γυναικολόγο Στ. Χανδακά, τους  χειρουργούς ουρολόγους Π. Δρέττα και Χ. Φλιάτουρα και την καθηγήτρια Κοινωνιολογίας Χρ. Αντωνοπούλου.

Η έρευνα αποκάλυψε ότι το ποσοστό των γυναικών που απατούν τους συζύγους αγγίζει το 78% σε σχέση με τους άνδρες, το ποσοστό των οποίων φτάνει το 84%.

Η αληθεια είναι ότι κανείς δεν πίστευε ότι οι γυναίκες θα απιστούσαν σε τόσο μεγάλο ποσοστό!

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Δρ Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη,  ο οποίος μίλησε στο Smart Magazine  «η άπιστη γυναίκα είναι μια Μαντάμ Μποβαρύ στη ρομαντική αλήθεια της, όταν η βιολογική αλήθεια της είναι πως γεννιέται άπιστη, για να φέρει στον κόσμο υγιείς απογόνους. Δηλαδή, η γυναίκα γεννιέται άπιστη, ενώ ο άνδρας γίνεται, για να υπερασπίσει τον εύθραυστο ανδρισμό του».

Παράλληλα ο κ. Κωνσταντινίδης ανέλυσε τις αιτίες που μία γυναίκα απιστεί συστήνοντας μεταξύ άλλων «να προσέχετε τη γυναίκα σας στην ωορρηξία, καθώς είναι βιολογικά έτοιμη για απιστία, γιατί σε κείνη τη φάση το σεξ και η αναπαραγωγή συνδυάζονται – θέλει, δηλαδή, να είναι και ερωμένη και μητέρα. Αν δεν είστε εσείς ο σύντροφος που ψάχνει, τότε είναι σίγουρο ότι θα ξενοκοιτάξει  με την «ευλογία» της φυσικής της ορμής».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πλανητικό Δελτίο για όλα τα ζώδια από 12 έως 18 Δεκεμβρίου

Του Αστρολόγου Γιάννη Μπαρδόπουλου… Για το Σάββατο 12/12, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Τοξότη, στις 8:46 εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερω, στις 15:42 συμπορεύεται με τον Ερμή και στις 21:55 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Συμπέρασμα: οι πρώτες νυκτερινές ώρες του Σαββάτου είναι για ύπνο[…]

Περισσότερα »

Πλανητικό δελτίο για όλα τα ζώδια… από τις 3 έως 9 Οκτωβρίου

Του αστρολόγου Γιάννη Μπαρδόπουλου… Για το Σάββατο 3/10, η Σελήνη είναι στο ζώδιο των δίδυμων, στις 7:30 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό και στις 20:18 επαναλαμβάνει την ίδια όψη με την Αφροδίτη. Συμπέρασμα: οι δυο μοναδικές αστρολογικές όψεις της μέρας και ο συσχετισμός τους δίνει μια ακραία ερωτική[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *