Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος στην περιοχή της Αγίας Σοφίας

O Δήμαρχος Πειραιά  Βασίλης Μιχαλολιάκος, επισκέφθηκε την περιοχή της Αγίας Σοφίας και συνομίλησε με κατοίκους της. Ο κ. Μιχαλολιάκος  περιηγήθηκε τη λαϊκή αγορά  στην οδό Καλλέργη, τον πεζόδρομο της Παλαμηδίου και τους γύρω δρόμους και συνομίλησε με τους κατοίκους για το έργο που έχει επιτελέσει η Δημοτική Αρχή.

Οι κάτοικοι της περιοχής, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την καθαριότητα, για το μεγάλο έργο στο Άλσος  Δηλαβέρη και για την κοινωνική μέριμνα του Δήμου Πειραιά με το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Επίσης, κάτοικοι της περιοχής ευχαρίστησαν  τον κ. Μιχαλολιάκο για το σημαντικό έργο του αποχετευτικού δικτύου που ολοκληρώνεται στις γειτονιές της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας, που δεκαετίες  ολόκληρες τους είχαν ξεχάσει όπως χαρακτηριστικά τόνισαν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δ. Πειραιά: Ημερίδα για τις «έξυπνες» πόλεις

Στο πλαίσιο των έργων REPUBLIC-MED www.republic-med.eui και GRASP (www.qrasp-med.eu), τα οποία συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και από Εθνικούς πόρους ο Δήμος Πειραιά σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών διοργανώνουν Ανοικτή Ημερίδα με τίτλο “Δείκτες ενεργειακής απόδοσης και μέθοδοι για ένα βιώσιμο πλαίσιο ανακαίνισης κτιρίων” που θα[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *